Gå till innehåll

Akerhage

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Akerhage

  1. min start-otb sticker ut iaf, så det ser ju inte ut som en vanlig programikon
  2. nej, inget försvinner, jag gjorde precis det...gick bra förrutom att msn inte fungerar nu. Jag får blåskärm och datorn startas om när jag försöker logga in. Vet inte varför, men irriterande problem iaf.
  3. fanns ju teman redan om man ville byta bakgrundsbild, där man då får ett bildspel istället som bakgrund, ganska häftigt, dock så använder jag inte det. Slöar säkert ner datorn lite?
  4. Jag håller med dig att detta är väldigt irriterande, jag vill också kunna lägga grejerna där jag vill ha dem i min startmeny. Hoppas det kommer en uppdatering till detta. Förresten, vet du eller någon om det går att få den "gamla startmenyn" som man kan få på iaf XP och Vista. Jag gillar den bättre.
  5. 7048 är det som jag testat.
  6. Har nu installerat Windows 7 i min bärbara dator, måste säga att det än så länge verkar riktigt lovande! Snyggt, stilrent och enkelt. Inga buggar vad jag sett hittils. Rekommenderas!
  7. @ Nicklas: Tack för det svaret...hmm, får ta mig en funderare, det är ju så satans segt att behöva installera om alla program igen efter en formatering...men låter ju bra annars att det verkar stabilt. Får se hur jag väljer att göra.
  8. Okay, men det låter ju faktiskt ganska så bra nu då med tanke på att windows 7 bara är i beta-stadiet, för jag är ju inte så jättesugen på att köra en betaversion som operativsystem. Men ville ju iaf testa det så man kännt på det lite tills det släpps på riktigt. Ska ta och läsa lite mer om Virtual PC så jag gör rätt där med, tack för hjälpen!
  9. Ja, jag läste lite om det där virtual pc, verkar ju smidigt kanske, men där skapas alltså ingen riktig partion då, och det är bara att avinstallera sen ifall man inte gillar det då alltså?
  10. jepp, det var väl lite dumt, men vet du hur jag ska gå tillväga med installationen, tänkte testa det så fort jag får ett svar... kanske testar dual boot annars, så riskerar jag ju inte att något försvinner ifall jag gör en ny partion först bara
  11. Tyckte det verkade vara snack om det i hela tråden här, "läckage" "P-Bay" osv...men det är lungt, ska inte ta upp det mer.
  12. Jag hittade en release på torrentleech.org som jag laddat hem. Nu kör jag med Windows Vista Ultimate 64bitars version. Är lite sugen på att testa denna versionen av Windows men undrar lite. Ska jag boota med skivan och installera över Vista bara, som en "reinstall" eller nåt? För jag vill ju inte att Vista ska ligga kvar och ta plats i onödan. Sen vill jag inte heller formatera datorn. Kan man ersätta Vista med Windows 7 genom installationen enkelt? Fungerar alla drivrutiner som jag har till Windows 7? Och är program kompatibla med denna version, jag tänker då främst på office, winamp, photoshop CS4 samt media center. Jag vill installera windows 7 utan att alltså behöva formatera eller installera om alla program och drivrutiner på nytt, är det bara att köra på eller?
×
×
  • Skapa nytt...