Gå till innehåll

Pudelius

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Pudelius's Achievements

(1/8)

  1. Nej det har jag inte testat med. Tack för tipset*S*
  2. Precis! Kommer inte in där alls,kan inte hämta uppdateringar från dom heller. Testade med en annan dator på samma när och det funkade bra.
  3. En bekant installerade om datorn och efter detta så går det inte att komma in på Microsofts websida. Går inte att pinga den heller. Alla andra sidor går bra att komma in på. Vad göra`?
  4. Bytte backup batteri i Dell dator och efter det vid uppstart så stannar den och fråga efter floppyn..som inte finns installerad i datorn. Hur löser jag detta?
  5. Startade min bärbara igår och plötsligt så hade alla mina kontakter försvunnit från Messenger!Har kört med senaste versionen ett tag utan problem. Stängde av datorn efter att ha chattat på morgonen, på eftermiddagen så var det så här helt plötsligt.Hämtade en äldre version och då fungerade det perfekt! Är det ngn som vet vad versionen heter innan Messenger 2009? okej den kanske heter 8.5 men sen finns deni flera versoner också, 8.5 125.5432 som exempel. Frågan är hur jag ska få detta att fungera igen? Anders
  6. Fan mitt internet bara kopplar ned hela tiden,måste vara jäkligt dåliga teleledningar här! Knepigt sa jag,jag kör själv ADSL utan problem.Har du Windows XP eller Vista...eller...nej jag har Windows 98...Öhhh...kan det möjligen vara orsaken..eller..
  7. Sätt i en XP skiva och kör en reparation.Troligen så är en eller flera filer skadade av viruset eller av ngn annan orsak.
  8. Windows defender drar hyggligt mycket kapacitet ,lika så nya Ad-awere om man låter den ligga och övervaka.Den funktionen har jag tagit bort.Annars ett jättebra program!
  9. Pudelius

    Activex?

    Jag har trassel med en burk som jag inte kan se alla sidor på internet.Kan tex inte titta på videoklipp på Youtube.Går inte att hämta flashplayerna från Adobe.Gick ej heller att tanka ned java,men efter lite fippel så lyckades jag.Sidorna blir halvfärdiga kan man säga.Har bytt webbläsare.När man hämtar flashplayern så brukar det blippa till och activex kontrollen kommer upp i gula listen som man lär klicka på,men det gör det inte. Så min teori är det ngt är påtok med Activex funktionen.Burken är dessutom nyinstallerad.Fungerade perfekt efter detta..ett tag..
  10. Det här är en kompis dator..ska kolla att flasch player finns i burken.Det har jag inte tänkt på. Tackar för tipset!
  11. Finns en sida som heter www.luckysevenradio.com där ska man klicka på musik stil..men när jag gör det så kommer. Sidan kan ej visas upp istället. I detta läge ska mediaspelaren starta.Har två stycken. Windows spelaren och VLC ,ingen startar. Lika så en till sida med liknande innehåll..www.sky.fm funkar inte heller. Har en till dator med XP och där funkar det hur bra som helst.Sitter och lyssnar på musik nu.Vad kan vara fel?
  12. Stoppa i XP skivan och kör en reparation,det kan hjälpa.Har testat det själv några gånger och det har gått bra, Om det inte går som det ska ändå,då är det bara ominstallation som återstår
×
×
  • Skapa nytt...