Gå till innehåll

esbjornsson

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

esbjornsson's Achievements

(1/8)

  1. Hejsan! Jag köpte för några veckor sedan en hel drös komponenter för att bygga ihop en HTPC. Bygget är klart men jag har ett stort problem. Datorn vägrar att stänga av sig. Jag har vidtagit de åtgärder som jag kan komma att tänka på. Misstänker att det inte är Windows som spökar då jag inte ens kan stänga datorn genom att hålla inne knappen för avstängning. Gör jag det startar den bara om. Måste använda mig av vippkontakten på nätaggregatet... Den kan inte heller gå ner i viloläge/strömsparläge. Väljer jag stänga av i Windows startar den om. Jag tror att jag gjort allt så min fråga är om detta kan vara ett tillverkningsfel? Nätagg/moderkort? Komponenter: Chassi: Antec VERIS Fusion Remote Näragg: Corsair VX450W Moderkort: MSI Media Live DIVA Processor: AMD Athlon II x250 RAM: Kingston ValueRAM minne 2*2gb HDD: Samsung EcoGreen F2 1Gb DVD: LiteOn iHES208 Blue-Ray TV-Kort: Digital Everywhere FloppyDTV +Dilog, CA-Modul DELTACO, Tangentbord Åtgärder jag gjort: Flashat BIOS Inga waketimers i windows. Tagit bort alla extrakomponenter förutom hdd. BIOS-inställnigar ska vara rätt tror jag. Datorn är installerad med Windows 7. Tacksam för svar och hjälp!
  2. Jag ska kika på bilderna när jag kommer hem. Men det lutar åt att det är något skumt med Bios. Jag får ta och försöka lite till.. Börjar bli smått irriterad! Tack för att ni försökte iaf MVH Kristofer
  3. Det är redan urkryssat.. Men ändå samma visa...
  4. C:\Windows>powercfg /lastwake Wake History Count - 0 C:\Windows>powercfg /requests DISPLAY: None. SYSTEM: None. AWAYMODE: None. C:\Windows>powercfg /waketimers There are no active wake timers in the system. Hmm det här är riktigt skumt... Schyst att du tar dig tid!
  5. Tyvärr funkade inte det heller... =(
  6. Hejsan! Har precis satt ihop en HTPC. Allt är frid förutom att jag inte kan stänga av den. När jag väljer Stänga av så startar den om... Viloläge/Strömsparläge fungerar inte heller. Kör Windows 7 x64. Jag har testat följande; 1. Ändrat i Bios. 2. Stängt av att tangentbord/mus och nätverkskort inte kan väcka datorn. 3. Tagit bort tilläggskort. 4. Uppdaterat drivrutiner för grafikkortet och uppdaterat Bios. Dock fortsätter problemet. Har någon något förslag? Håller på att bli knäpp... Känns helt hopplöst!
×
×
  • Skapa nytt...