Gå till innehåll

esn123

Medlem
  • Innehållsantal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

esn123's Achievements

(1/8)

  1. Hej Har problem med att ladda nya flikar i IE8/7rc. har tjafsatmed detta sedan jag intallerade 7 an när den kom, nu äntligen har jag fått till skriptfelsökningen och där stod på rad 39 att tjänsten inte stöds trotts att jag har aktiverat flikar i internet alternativen. Öppnar jag en länk i ny flik kommer fliken upp och sedan jobbar den med att öppna men har ingen adress att jobba med. den fångar helt enkelt inte upp vilken länk den ska ha det nya fönstret till. jag vet att jag frågat förut men kan någon vara snäll och hjälpa mig?
  2. Hej! är innerligt trött på min IE8 som inte fungerar. version 8.0.7100.0 vill trots allt köra IE efterssom jag finner andra läsare ännu värre. Kan nog avinstallera via kontrollpanelen men var laddar jag ner en ny? finns det nyare version till 7RC? grundproblemet är att den alldrig får till nya flikar utan bara står och jobbar och då med att öppna en kopia av den man ville från! tipps och trix? asus a6r (asus vägrar hjälpa till med 7RC)
  3. Hej igen har installerat live update både från skivan och från nätet men det händer ingenting. troligen är de ej kompatibla med win7 ännu precis som de säger när jag försöker kontakta supporten... morrr....
  4. jah har en KB971180 installerad är det den du menar? det är den enda jag har om ie8..
  5. Har kört programmet windows update med allt utom onödiga språkversioner men flikarna funkar ändå i ie8 inte är den uppdate du avser en sida med info? win7rc svensk IE8/asus s6r laptop
  6. Hmm hittar inte info om moderkortet. vad i enhetshanteraren bör jag uppdatera? Har en okänd enhetr i usb sektionen i enhetshanteraren som inte känns igen och inte går att uppdatera de övriga funktioner jag har är: 2 st ATI I/O Communications Processor USB 1.1 OHCI controller 1 st ATI I/O Communications Processor USB 2.0 EHCI controller 3 st USB-rotnav (hub)
  7. Tack för tipset ! ska prova att hitta moderkortets namn och nr och prova... Har dock endat 7RC installerat fn. liten hdd.... återkommer om resultat...
  8. Det är själva portarna verkar det som. ingenting som jag sätter i där får kontakt.
  9. Hej får inte min usb att fungera den rapporterar "felkod 43" ( betyder vad?) när jag kör felsökaren. Har mailat asus support (laptop A6R xp orginal os) men de kan inget göra om jag inte har orginal os. har provat med linux ubuntu, xubuntu och puppy också men inte fått det att fungera. funderar på om en bios uppdatering vore något men vill inte göra det utan utlåtande från någon kunnigare.
  10. Har också problemet.men det hjälper ej att stänga av och börja om. Har kört forcerad kompabilitet också utan förbättring. vill gärna ha hjälp att lösa detta eftersom jag är storförbrukare av denna funktion... Den laddar modersidans url i nya fönstret men verkar inte få till det. står bara och jobbar. kan däremot kopiera genvägen och klistra in i addressfältet och komma vidare men det är ju lite omständigt....
  11. Hann lägga in xubuntu istället men är inte säker på att det är det jag vill hållapå med. har kvar recovery partitionen för xp. kan jag formatra en fat 32 partition och komma tillbaka med XP reciveryskivan?.
  12. Nej vete gudarna mer än att det nog har skitit sig med allt som ligger på hdd. så ... datorn är 5 år... kanske dax att sälla den till torvalds rebell liga... oops nu svor jag visst LR?
  13. Nej har inte provat skivorna tidigare men har nu upptäckt att linux puppy inte hittar c:(i: e mount 2) partitionen däremot a: och d: allt däremot åtkommligt i dos läge. kommer ni inte med något bra förslag snart kör jag in min gammla win98 se.. kan man gå från win98 till vista? eller till 7 ? vad tror ni? ska forska lite själv också..
  14. nej det är den inte . har kört tillverkarens testprogram och den ger inte antydan till att något skulle vara fel på disken... ominstallation då?
  15. ok ska förklara lite nogrannere nu när jag fått sova lite.. Jag kommwer till förloppsindikatorn men får direkt meddelande error#1822 "no partition selected" om jag kör för 1:a partition. Har ingen chans att ange detta. Kör jag för 2 partitioner kommar jag 10% in på förloppsindikatorn och får error#1826 "Free space not found" samma sak (error#1826) om jag försöker köra för hela HDD. Hade kommit 30% in ca när strömmen tog slut... ÄR HDD helt slut tro?
×
×
  • Skapa nytt...