Gå till innehåll

enebacken

Medlem
  • Innehållsantal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

enebacken's Achievements

(1/8)

  1. Nu efter jag starta om router fungerar det igen. Tack för hjälpen.
  2. Har testat nu, och när jag installerar om enheten så går det inte att ansluta till nätverket, så då har det inget med windows 10 att göra säkert, konstigt för det fungerade ju i går, något tips hur jag ska få det att fungera ?, jag har ju inte ändrar några inställningar i nätverket.
  3. Enheten hittas inte ens, står att det går inte att hitta någon enhet.
  4. Jag får inte chromcast att fungera efter uppdateringen till windows 10, hur gör jag?
  5. Vad jag ser så finns det adresser och på mac-adresser står på off..
  6. Jag har följt den guiden en massa gånger, men får det inte att fungera ändå..den kanske inte fungerar med D-link? Den guiden har jag inte fått.
  7. Jag får inte bryggan att ansluta alls.. Jag ska inte göra något via webbläsaren, bara testade om jag kom åt den, för den syns inte i nätverket. Jag har en DVR-client i datorn som ska anslutas via nätverket till DVR-enheten.
  8. Hej! Jag försöker koppla en DVR-enhet till mitt nätverk, har försökt med en "brygga" (http://www.vonets.com/products.asp?ClassID=91) men även med att koppla kabel till routern, skriver jag in ip-adressen och den port jag öppnat till den så får jag upp den i webbläsaren när jag har kabel kopplad, någon som kan hjälpa mig?
  9. Jag har Nvidia 9600Gs och när jag försöker att klona skärmarna händer inget, jag höger klickar väljer klona och då blir det klonat, en 1a och 1b men när jag trycker ok så återgår det igen. Vad gör jag för fel?
  10. Jag provade med lite olika drivare, men det fungerade inte, men nu kör jag beta ver 290.36 och då verkar det fungera. Tack för hjälpen.
  11. Jo, jag har dom senaste.
  12. enebacken

    Nvidia

    Har ett problem med Nvidia, när jag öppnar kontrollpanelen så slutar den att fungera, det står "Nvidia controlpanel application 3.9.731.0 har slutat att fungera" sedan står det att Dataexekveringsskyddet har stängt Nvidia. Hur kan jag lösa detta??
  13. Kan inte skicka mail när jag bifogar bilagor, den försöker skicka men efter någon minut så avbryts det och det står att e post inställningarna är fel, men jag kan skicka utan bilagor och ifrån min andra dator kan jag skicka med bilagor, som jag har xp på med samma inställningar. Har windowsmail och wista. Någon som kan hjälpa mig???
  14. Jo, fick se att det blev fel forum. Tack för hjälpen, nu funkar det. M;vh Jan
  15. När jag klickar på en e-post länk så är det fel program sopm startar, office outlok startar då, men vill att windows mail ska starta, hur kan jag lösa det???? Hoppas någon vet. /Jan
×
×
  • Skapa nytt...