Sleepwalker

Medlem
 • Posts

  169
 • Joined

 • Last visited

About Sleepwalker

 • Birthday 08/29/1985

Kontaktmetoder

 • MSN
  webmaster@teambd.net
 • Hemsida
  http://www.mixxarna.net
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Boden, Norrbotten

Sleepwalker's Achievements

(3/8)

 1. Många vet ju att MS började utveckla på Windows 8 (om nu detta blir namnet) redan mot slutet av utvecklingen av Windows 7. Då kommer min fråga... Är det någon som vet hur det går i utvecklingen? Tänkte om dom har något speciellt år som dom siktar på t.ex. 2014-2015.
 2. Tjo tjo! Jag har ett bra tag nu kört Windows 7. Från första betan tills nu Retail (fick via beta programmet). Har länge försökt hitta ett antivirus som inte tar så mycket kraft från datorn och hittade då "Microsoft Security Essentials". Då kommer vi till min fråga. Hur får man det att funka med "Windows Live Messenger"? Jag antar att man skall koppla mot "MpCmdRun.exe" men även att man måste ha någon typ av parametrar för att det skall funka. Någon som vet mer om detta?
 3. Måste hålla med om exakt samma sak.
 4. Nicklas: Jag kör med samma drivrutin men har varit tvungen att göra så att det interna ljudkortet inte används alls av windows, dvs. inte bara inaktiverat i "Ljud Inställningarna". Det var det enda som gjorde att det inte funkade som det skulle.
 5. Hittade en lösning: Inaktiverade hela det interna ljudkortet via "Device Manager". Det räcker alltså inte med att inaktivera via volym inställningarna.
 6. Någon som lyckats få micken att funka i Windows 7? Jag minns att jag hade väldiga problem med detta i betan men trodde detta skulle vara löst tills nu. Jag har testat allt från custom till orginal till beta till Vista drivare och ingen vill få micken att funka. Det som händer är att om jag spelar in något så blir det musiken jag lyssnar på som blir inspelad och jag har testat alla möjliga inställningar. Jag har även testat att använda mitt inbyggda ljudkort som är ett "Realtek HD Audio". Kommer inte in någon som helst ljud. 1. Har kollat portarna - * check 2. Har kollat kablarna - * check 3. Har kollat mic-lock på headsetet - * check
 7. Jo det får vi men jag hade tänkt ta mig ett Technet "konto" så fort jag hittat mig ett jobb. Ni som har det.. Är det värt pengarna?
 8. Om du tankat Windows 7 RTM 7600 från FINALBILLY så säger jag bara en sak: Tänk på att inte ladda hem vad som helst. Speciellt inte pirat-saker.
 9. Om man får fråga. Tycker ni man tjänar på att vara Technet / MSDN prenumerant? För det man betalar för Technet / MSDN.. Vad får man då? Rabatter eller får man versioner med nycklar?
 10. Det är inte kopieringsskyddet som är knäckt utan det är aktiveringen som är i bakgrunden. Dom har bara översatt lite fel.
 11. Ser på bilden att det är en winmain.
 12. Det jag såg först var att det står inge rc, winmain eller något i namnet utan det står Retail: 7137.0.090521-1745_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso 7137.0.090521-1745_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso Kan detta vara ett exemplar på en retail utgåva som ska gå ut till butiker i senare skede? Om man googlar filnamnet så får man upp denna rubrik: Windows 7 pre RTM Build 7137 leaked
 13. Jag har kört med Multi Meter som e-son pratade om. Tycker den var suverän.
 14. Jag undrar om den nu inte har något problem med gamla CPU's eller om det bara är det att man minimerat. Tror nämligen att processorn har mer än 7MHz i sin kapacitet. http://news.softpedia.com/images/extra/WIN...all_35large.jpg