darramonde

Medlem
 • Innehållsantal

  43
 • Gick med

 • Besökte senast

Om darramonde

 • Rank

 1. Det gick ju alldeles lysande! Hur går jag tillväga om jag vill ominstallera en förinstallerad version av Vista på en Netbook?
 2. Då antar jag att det går bra att använda sig av uppgraderingscd:n?
 3. Jag har en dator där Windows Vista fanns förinstallerad. Jag köpte sedan en cd med ett uppgraderingspaket för Windows 7. Hur gör jag för att formatera datorn och ominstallera Windows 7? Räcker det med att använda cd:n eller måste jag plocka upp Vista först? Jag skulle också vara tacksam för om någon kunde länka till en enkel guide för hur man formaterar datorn.
 4. Jag har nu resetat och byt firmaware samt varit i kontakt med supporten för ASUS och bredbandsleverantören Bahnhof. Resultatet blev att jag blir tvungen att köpa en ny router då WAN-porten inte fungerar som den ska...
 5. Jag har provat på båda kanalerna utan någon större framgång och jag kunde dessutom surfa på 5GHz tidigare utan problem. .
 6. Då hamnar jag i snabbguiden. Och som sagt den kan inte känna av den anslutningstyp som skärmdumpen visar.
 7. Jag kan se ett 15-tal nätverk från datorn. Jag har en generös granne som inte har lösenordsskyddat sitt nätverk och där fungerar det alldeles utmärkt att surfa med samtliga datorer i hemmet.
 8. Jag har utgått från den fliken och med undantag att bilden från manualen numera skiljer sig från hur det ser ut rent grafiskt med den version som jag har installerat så ser det samma ut.
 9. Det ser ut som på bilden ovan. När man kör snabbkonfigureringen så dyker följande meddelande upp: "Kontrollera att kabeln mellan WAN-porten på RT-N56U och Internet är ordentligt ansluten." Jag har provat runt med nya kablar, men det verkar ändå inte som att snabbkonfigureringsguiden känner av att kabeln är ansluten.
 10. Det trådbundna internet fungerar alldeles utmärkt, men det verkar som om att min router inte vill ta emot/skicka ut trådlöst internet. WAN-indikatorn lyser inte trots att har kopplat routern enligt manualen som följde med köpet. Jag har även aktiverat DHCP. Kan någon hjälpa mig? Jag har en Asus RT56U router.
 11. Jag kan inte installera program för tillfället - trots att jag är inloggad som administratör. Jag får upp ett felmeddelande där det står "error code 5". Vad göra?
 12. Den syns i enhetshanteraren och det står att den fungerar samt har rätt drivrutiner installerade. Fast jag kan fortfarande inte spela upp CD eller DVD.
 13. Jag har en Acer Aspire 4810T laptop som jag kör Windows 7 på. Sedan en tid tillbaka fungerar dock inte DVD enheten. Vad göra?
 14. Tack Venoms! Det var tydligen så att jag var i behov ev en äldre drivrutin. Dags att avinstallera Driver Genius...Tack för all hjälp till samtliga här på forumet!
 15. problemet är att fönstret kraschar gång på gång då jag ska uppdatera drivrutinen. "Microsoft Management Console har stött på ett problem och måste avslutas". För mer information se #12