Gå till innehåll

Guldstrand

Medlem
  • Innehållsantal

    110
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Guldstrand

  1. Nej, inga problem med lampor/elen. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  2. Det kan hända när som helst, alltså inte relaterat till någon belastning. (Bifogar en screen från Core Temp.)
  3. Den stänger av sig tvärt, (som en glödlampa). Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  4. Körde Microsoft Security Essentials, och det kunde inte hitta något.
  5. Vilket program är bäst att virussöka med? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  6. Har redan bytt nätaggregat, blev tyvärr ingen märkbart skillnad. Kan heller inte se att de är så värst dammigt på fläktarna. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  7. Det är en något äldre, stationär dator. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  8. Vad kan man göra med en dator som stänger av sig, pga överhettning? Dessutom är ekonomin urusel, så alla gratis-tips rekommenderas. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  9. Jag försöker att hjälpa en bekant med att nedgradera från Windows 8 till Windows 7 Ultimate, men det går inte så bra. Varje gång jag klickar på Installera med Windows 7-skivan, får jag efter ett tag följande meddelande. Datorn är en Compaq CQ2000.
  10. Är det jag är rädd för. Men det borde finnas något sätt ändå, tycker jag. Något hack t.ex. Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
  11. Går det inte att "gå runt" detta problem? Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
  12. Nx eller vad det hette. Tror inte att min cpu stöder det. Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
  13. Jag tänker dock inte köpa en ny cpu, enbart för att kunna installera win8. Men det måste väl finnas någon "workaround" för detta problem? Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
  14. Går det verkligen inte att installera win8 om cpun inte stödjer EN av beteckningarna? Har en gammal Toshiba Satellite L10, som för övrigt uppfyller alla systemkrav. Är tacksam för alla tips. Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
  15. Försökte precis att ändra ett konto från administratör till standard, men det gick inte. Fick inget felmeddelande, utan det bara uppdaterades, men inget ändrades. (Tänkte aktivera föräldraspärr på det kontot.) Vad kan detta bero på? (Jag har inte varit med om detta tidigare.)
  16. Detta är redan gjort, men det går ändå inte att ändra/radera filer m.m.
  17. Vi har två datorer med Windows 7 Ultimate, som är anslutna till samma hemgrupp, men jag kan ändå inte radera eller ändra några filer på den andra datorn. (Får något meddelande ang. fel behörigheter/rättigheter.) Hur löser man detta på enklaste sätt?
  18. Tyvärr samma sak där. (Testade precis.) Tycker dock att det är väldigt underligt att Microsoft inte har tänkt på detta, vad gäller att kunna använda två identiska enheter.
  19. Nej, jag har inte orkat att testa det. (Tror dock inte att det skulle fungera ändå.) Jag har redan fullversionen av webcamxp, och det är det programmet jag försöker att ansluta båda webbkamerorna till.
  20. Finns det verkligen ingenting man kan göra för att "komma runt" detta banala problem?
  21. Nej, det hjälper inte att köra två instanser av webcamxp. (Blir precis samma problem, som med bara en instans.) Sedan listas inte webbkamerorna som cam och cam #1. Tyvärr!
  22. Jag anslöt först en av webbkamerorna, och drivrutinerna hittades -och installerades automatiskt. Sedan anslöt jag webbkamera nummer 2. Jag anser att jag har testat -och misslyckats, då webcamxp tydligen bara kan använda (hitta?) en av dessa webbkameror.
  23. Finns det något man kan göra, för att kunna köra/använda två identiska webbkameror (USB), samtidigt, från samma dator? OS: Win 7 Ultimate
  24. Fy f*n.. nej, då blir det att ta ut minnena och hårddisken, och sedan kassera resten. Lite synd, när man är fattig, men blir att spara lite pengar nu.
  25. Trist! Nej, jag har inte betalat något för den. Vad skulle det kunna gå på att byta grafikkortet, (OM det visar sig att det är det som felar)?
×
×
  • Skapa nytt...