Gå till innehåll

jensun

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Inte valt

jensun's Achievements

(1/8)

  1. jensun

    LiberKey

    Japp, men jag tycker LiberKey är bättre. Fler program att välja på, men det bästa med Liberkey är de automatiska uppdateringarna av programmen som man har valt. Tror inte att PortableApps har det om jag minns rätt och känner inte till någon annan som har det heller (tips emottages dock gärna).
  2. jensun

    LiberKey

    Till er som använder sig av många portabla program så vill jag tipsa om att prova LiberKey. Erbjuder ett stort programbibliotek och sköter uppdateringar av programmen automatiskt. Jag har kört det en tid nu och tycker att det fungerar kanon.
  3. e-son, Stort tack för att du delar med dig av ditt arbete. Jag uppskattar verkligen att få svensk översättning på program som jag använder.
  4. Tack så mycket för svaret! Men betyder det att man fortfarande kommer att få "vanliga" uppdateringar till de program man laddat ned även efter en eventuell avslutad prenumeration?
  5. Hej! Jag skulle vilja veta lite vad det innebär att vara TechNet-prenumerant. Är det värt pengarna för en vanlig hemanvändare med hyfsat datorintresse? Hur får man använda fullversionsprogrammen? Fungerar dessa som vanliga retail-versioner och vad händer om man avslutar prenumerationen? Upphör dessa licenser då? Finns det några "dolda" villkor för att ta del av alla fördelar? Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...