Gå till innehåll

dexterward

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

dexterward's Achievements

(1/8)

  1. Att ta bort wgasetup.exe, som ligger i en undermapp till system32 funkar. Fast det vore ändå intreassant att veta hur man gör när windows har fått för sig att köra ett program vid uppstart, som inte finns tillgängligt via msconfig.
  2. WgaTray och Wgalogon finns ej i den mappen. Filerna som börjar på vga finns där. Däremot så finns det en fil som heter wgasetup.exe och som startas automatiskt varje gång jag startar datorn, och det är det jag vill att den ska sluta göra. Jag vet inte vad det är som får den att köras automatiskt, har kollat med msconfig. Nu när jag hittat exe filen så kanske det enklaste är att ta bort den, ska testa det nästa gång jag startar om.
  3. Jag har en laglig version av xp som jag fick med min dator. Jag vill inte ha wga dels eftersom det är jobbigt att leta fram nyckeln, men framförallt av ren princip, varför ska jag ha ett program körandes i bakgrunden som inte gör något vettigt. Observera att det är frivilligt att installera wga, frågor om hur man undviker att installera det eller tar bort det har inget med olovlig användning av xp att göra. Eftersom microsoft gör det frivilligt att installera så borde det också finnas ett sätt att ta bort det.
  4. Jag har lyckats undvika att installera WGA (windows genuine advantage), men vid senaste uppdateringen fick jag med programmet av misstag. Varje gång jag startar datorn så kommer nu installationsguiden för WGA upp. Jag trycker på avbryt och installerar därmed inte programmet. Jag skulle vilja att installationsguiden inte dyker upp varje gång jag startar datorn. Hur gör jag det?
×
×
  • Skapa nytt...