Gå till innehåll

Windows90

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Windows90's Achievements

(1/8)

  1. Förlåt att jag segade. Skulle bara säga att jag provat era tips, inget funkar. Men tack ändå. Jag ringde Acer och de sade att man var tvungen att byta ut hela skitet som skulle kosta 2500 kronor. Lika bra att köpa ny dator. Men som sagt, tack för all hjälp.
  2. Vart kan jag hitta programvaran? Har letat på Phoenix hemsida men hittar inte. En sak till, hur gör man när man flashar? System Manufacturer: Acer System Model: Aspire 3650 BIOS: BIOS Version TC-SP2.RS400 BF-B77-05Apr2006-BR17212(8.50I.000) <------ Det är min BIOS, ingen aning vart jag ska hitta den. Det vore schysst om någon kan hjälpa till att hitta programvaran och förklara hur man flashar. Tack på förhand.
  3. Jag har provat det också, det funkar inte. Har till och med provat med Ubuntu, men det funkar inte heller. Orsaken till att USB:n förstördes (tror jag) var att jag fick ett virus när jag skulle föra över en grej till min dator via USB. Mitt antivirus varnade sen helt plötsligt kunde jag inte använda USB:n alls. Jag har formaterat om datorn flera gånger, ändå funkar det inte. Jag gjorde en "Driver check" med ett program och där stog det att BIOS var skadat, man man var tvungen att betala för att kunna reparera det, och det vill jag inte. Någon som vet vad felet kan vara? Kan det vara BIOS som är felet? Kan viruset ha skadat BIOS? EDIT: Här är programmet jag använde http://biosagentplus.com/?ref=29 Min BIOS heter Phoenix
  4. Ja jag har kollat, inga gula utropstecken framför USB, jag har ominstallerat dem, men det funkar ändå inte. Verkar som om jag måste köpa ny dator, den är rätt gammal...
  5. Japp det gäller verkligen ALLT jag provat, USB, mus, extern hårddisk etc. Tack si3rra för sidan, men jag har redan provat det två gånger, och det funkade inte.
  6. Provade kolla runt där lite, försökte flasha BIOS men det funkade inte ändå. Någon som har fler förslag eller lösningar?
  7. Hejsan. Det är så att jag har ett problem med min dator. Jag kan inte ansluta någon form av USB i min dator. Varje gång jag stoppar in en USB så hänger sig dator och jag måste starta om. Dessutom så får jag upp medelandet "USB känns inte igen". Vad kan felet vara? Jag har provat att ominstallera USB i enhetshanteraren, men det hjälpte inte. Jag har provat att installera en ren XP installation och installera de senaste drivrutinerna, men det hjälpte inte det heller. Jag har provat kolla i min dator efter fel, men det verkar som allt är helt okej. Har ni några tips på vad man kan göra? Har haft detta problem väldigt länge nu. Lite info om Datorn Minne: 894 MB RAM Grafikkort: ATI RADEON XPRESS 200M Series Ljudkort: Realtek HD Processor: Intel® Celeron® M processor 410 with 1 MB L2 cache Core Logic Chipset: ATI Radeon Xpress 200M Peripheral Subsystem: 3 USB (ingen funkar) 2.0, 1 VGA, 1 Microphone-in, 1 Line-in, Tack på förhand.
  8. Ipconfig funkar inte. Jag har bytt till XP nu, och internet går mycket snabbare och mindre anslutningsproblem. Fotfarande dyker det upp lite ibland, men inte alls lika mycket som när jag hade Vista. Jaja, får väll stå ut med det...
  9. Händer på alla sidor, blev så precis nu när jag skulle logga in på alltomxp.se. Jag har Windows Vista home premium, kan det vara vista som är problemet? Har hört att den kan försämra uppkopplingen. Tack. Ska prova det.
  10. Något som är riktigt störande med mitt internet är att den inte vill ansluta sig till vissa sidor ibland, jag är tvungen att trycka på "uppdatera sida" flera gånger för att det ska funka. Jag får upp rutan "Servern hittades inte" gång på gång, och det börjar bli riktigt irriterande. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta? Riktigt störande är det... Vad är felet med mitt internet? Tack på förhand!
  11. Hade windowblinds en gång, fixade ett snyggt tema, väldigt fint tycker jag .
  12. Problemet är löst. Min bror hade, som tur var, sparat alla bilder på hans dator, där funkade dom bra. Tack för hjälpen i alla fall
  13. Ja, jag har gjort det nu, bilderna funkar fortfarande inte att öppna . Jag laddar upp en bild av kommandodolken.
  14. Ja, det har jag, provade på en kompis dator, men lika dåligt gick det. Har även provat öppna med andra program så som photoshop, funkade ändå inte . Finns det inget program eller nått som kan "laga" filerna?
  15. Jag har problem med korrupta bildfiler. Alla mina bilder som jag tagit ligger inne i min externa hårdisk. Igår när jag satte i hårdisken för att kolla på bilderna så märkte jag att vissa av dem var korrupta. Det står "filformatet stöds ej" i windows live photogallery, men det är JPG filer. Jag kunde öppna bilderna för några dagar sedan men nu kan jag inte det. Vad är felet? Tacksam för svar, behöver verkligen dessa bilder!
×
×
  • Skapa nytt...