Gå till innehåll

johaseo

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://www.kontorshotellen.se
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

johaseo's Achievements

(1/8)

  1. Det där var intressant. HUR fick du kontakt med microsoft på ett sådant sätt att de accepterade att taemoten fil för kontroll vid sådana här problem? Vilken kontakt yta började du med som sedan fick dig att få tag på telefon kontakt och slutligen löste problemet?
  2. Är säkerligen en behörighets fråga. Ta och kolla vilka behörighetsgruppen dinegen användare tillhör och jämför detta med frugans konto
  3. Outlook 2007 och Visual Studio 2010 RC på samma maskin initiaterar en ny installations instans så snart jag startar outlook 2007, varför? Och hur felsöker jagd en där addinen som inuti oultook triggar VS2010 RC att uppdatera? Vill stänga av den funktionen för att för övrigt fungerar VS 2010 RC riktigt bra. Dessutom så hjälper det inte att "vänta ut" den där uppdateringen för den håller på i en evighet och jag tvingas avbryta den. Det känns som ett klassiskt installationsfel där någonting sparkar igång en uppdatering. Hur spårar jag denna, dvs hur kan ajg analysera fram vad som i outlook initierar VS 2010 RC att hämta något?
  4. Installation av Visual Studio skapar 5GB temp filer när den packar upp allt innan installation. Nu har jag testinstallerat visual Studio 2010 2 ggr och 10 GB försvann på min hårddisk. När jag nu söker efter senast skapa filer för att återvinna plats hittar jag 2 filer som är enormt stora: hiberfil.sys och pagefile.sys. Vad har dess för funktion och är det i dem som VS 2010 skapat temp filer?
  5. Visual Studio 2010 Beta2 och hur länge kan man räkna med att kunna jobba med den? Jag har gjort en hel del med den och gillar den och funderar på om man kan räkna med att den fortfarande fungerar efter det att Visual Studio2010 skarp version släpps?
  6. Tackar tackar men jag behöver en konsult för ett större uppdrag till en svensk myndighet. Ingen som vill ha ett större jobb?
  7. Proffs konsult på både MS Office och Open Office sökes. Detta för att ett större jobb att konvertera MS Office Makron till Open Office motsvarande funktionalitet i ett större jobb till en myndighet. Hör av er till mig i denna tråd eller PM mig är ni snälla. Konvertering av en mängd mallar samt utrullning blir din/eran ansvars område om ni fyller kompetensen.
  8. En ny kund till mig vill bestämt ha tag på ett webbhotell som har snabbförval i deras webbgränssnitt när man jobbar med epost. Dvs precis som gmail att de man redan har maila en gång förut kommer fram som ett snabbförval så man ej behöver skriva in hela mailadressen igen. Detta finns på Gmail som sagt MEN inte på space2u och inte på Binero. Det måste vara ett webbhotell med windows server hosting så one.com faller bort. Kravlista ifrån kund Snabbförval i epost hanterarens webbgränssnitt Windows server webbhotell
  9. Dual boot skulle jag vilja köra. Ok, VMware workstation 7 är det något som följer med Windows 7 professional när man köper den? Eller vart får man tag i den?
  10. Tackar Si3rra! Hur googlade du fram de där länkarna. Jag lyckades inte. Måste nog gå en Googlingskurs tror jag Då är det det som är svaret på mitt problem för tillsammans med Windows brandväggen fungerar min VPN ansluting till mitt kontorshotell perfekt. Men hur bra är då windowsbrandväggen egentligen ? Jag har hört att windows anti virus t ex inte alls är lika bra som 3:e parts leverantörer är det likadant med windows brandväggen. Om jag av misstag slår på både Trend Micro brandväggen och windows brandvägen hänger sig datorn då precis som den gör om man har 2 anti virus program installerade och igång samtidigt?
  11. Jag har 15 GB kvar på en WinXP maskin är det någon idé för installation av Win7 då? hur mycket GB kräver Win7 egentligen?
  12. Sitter och dricker något gott ut ur en kokosnöt med sugrör i :)

  13. WinXP default VPN blockeras av min brandvägg (Trend Micro Internet Security), men vilken process skall öppnas i brandväggen? Hur letar jag fram vilken .exe fil som windows per default använder för att koppla upp VPN mot min remote resurs på mitt kontorshotell ? Jag vet exakt vart i min Trend Micro personliga brandvägg som körs på min WinXP jag skall sätta undantagen så att VPN släpps igenom MEN jag vet inte vilket program på min WinXP burk som är det som kör VPN per default. Stänger jag av min personliga Trend Micro brandvägg så fungerar VPN galant men då har jag ingen brandvägg påslagen och jag sitter emellanåt och jobbar i publika nät. Skall jag googla varenda process i taskmanagern? Eller vilket tillväga gångssätt hade ni proffs använt er utav? Jag vet att det är min personliga brandvägg som blockarar min utåt gående VPn koppling. Supporten på Trend Micro säger inte mycket. De säger enbart att öppna upp för processer och program gör du i inställningar för brandväggen. Jag har provat och spana i taskmanagern när jag drar igång min VPN för att se vilken ny process som där startar men det är inte sådär klockren tillvägagångssätt
  14. WinXP IIS standard start dokument? I min WinXP där jag har senaste .net framwork installerad ligger det aldrig en default.aspx sida som standard när jag skapar webprojekt. Där ligger nebart defaul.asp, default.htm, index.asp och iisstart.asp och inga andra. varje gång jag skapar ett .net projekt och skall köra detta måste jag lägga till default.aspx. Min fråga vilket mjukvaru uppdateringspaket saknar jag och kan ja gha installerat allt i fel ordning?
  15. johaseo

    Windows 7 RTM

    Oj vad intressant, men vart har du fått tag på din Win 7:a någonstans de har ju inte släppt den ännu? Vill också ha en NU!
×
×
  • Skapa nytt...