hejsanhejsan

Medlem
 • Innehållsantal

  57
 • Gick med

 • Besökte senast

Om hejsanhejsan

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.donnasfoto.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  V Götaland

Senaste besökare till profilen

4 900 profilvisningar
 1. hejsanhejsan

  cpu

  Försöker få en bild till mitt inlägg
 2. Novis med hosts... när man skapar en hostfil med ovannämnda program finns den i drivers,etc mappen med andra hostfiler. Skall man kopiera och endast ha en hostfil (har där en från Spybot innan)?
 3. Alltså... det är bara att skanna utan att göra något åt comodos anmärkningar? ja, jag anv Malwarebytes Anti-malware
 4. När jag skannar med Malware programmet får jag alltid meddelandet att Malware har försökt göra intrång. När jag sedan kollar i betrodda program finns den där?
 5. Nu har verlcsid.exe slutat att komma upp, men några andra program kommer ideligen upp i sandlådan; Corel Photoshop, Magix websitemaker osv. Tror att det är bäst att ha sandlådan avbockad när jag kör dessa program, eller att ha Internet stängt och Comodo stängt. Och använda Internet och Comodo endast när jag är ute på nätet.
 6. Hej Jag hade väl ibörjan problem med Incredimail men nu fungerar den bra. Det finns ett rensarprogram, CCleaner, som du kan använda till att se om det finns kvarvarande filer. Använder det programmet och tycket att det är bra. Sedan finns ett program som heter Revo Uninstaller som du kan använda till när du börjar ta bort ett helt program, skall nog plocka bort det mesta. Sedan kan man ju själv gå in i programfilerna och se om du har kvar något av de program som du plockat bort/orsakar konflikter. Kanske någon annan kan bättre om det här, annars kan du kolla tex vilka "rensare" t.ex. pcfo
 7. Tack för svaret. Raden ser precis ut som på din dump.
 8. Har tänkt behålla Comodo om programmet fungerar. Nu har jag fått iaf det så att inte Comodo visar verlcsid.exe varje gång jag startar datorn. Vad jag förstår skall verlcsid.exe finnas och eftersom jag inte finner något fel där när jag skannar, då skall det väl vara Ok? Tack för alla svaren.
 9. Har varit på Comodos sida och läst att sandlådan inte fungerar på 64-bitars XP? xxx Jag försökte installera Panda som jag köpte men fick inte bort Comodo , fick också tips om ett program som skulle rensa bort kvarvarande filer, men den sidan fungerade inte. Kanske kan man använda själva Comodo för att avinstallera? Vill ju ha ett bra fungerande program. I början köpte jag Norton men den slöade datorn.
 10. Får inte upp det i Comodo, men när jag går via dator, windows, system 32 och till verclsid.exe och skannar med Comodo och Malware visar de rent.
 11. Tack för svaret. Comodo har isolerat den och lagt den i sandlådan??.
 12. Vet inte vilket forum jag skall använda... har ovannämnda exe.fil som antivirus inte gillar. Skall filen finnas? Har försökt googla efter svar-
 13. Jag kom till Babels översättningssida + annat med inte hittade jag något avinstalleringsverktyg
 14. Har haft Comodo för 1 mån sedan men tog bort det och köpte Panda istället, men hur jag än letar runt kan jag inte se att det finns kvar filer efter Codo. Säkerhetscentret säger att jag har flera antivirus program och när jag kollar med Belarc Advisor säger det att Comodo är installerat och uppdaterat? Nu har Panda krånglat och jag vet inte vad jag skall göra? Körde även Panda Security Online Scan som sade att Comodo var aktiverat. Varför hittar jag inte Comodo?
 15. Jag undrar om det är något som inte skall finnas på listan IPv6. Har aldrig konfigurerat/installerat mig till nätet och undrar när det står att man skall konfigurera, att det inte är giltigt?