hejsanhejsan

Medlem
 • Innehållsantal

  57
 • Gick med

 • Besökte senast

Om hejsanhejsan

 • Rank

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.donnasfoto.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  V Götaland

Senaste besökare till profilen

4 924 profilvisningar
 1. Efter den senaste uppdateringen öppnar sig inte Microsoft Edge, Outlook eller fotovisaren. Jag har kört sfc/scannow men där får jag svaret att det är problemfritt. Kan man ladda ner någonstans Edge?
 2. Hej Är Outlook säkert? Ställer den automatiskt rätt IMAP,POP3 och SMTP -servrar, för man kan inte gå in och se dem?
 3. Tack för svaren. Det förklarar saken, har Firefox.
 4. Tack för svaren. Jag har inte Chrome, har letat efter ovannämnda dll bland dll men inte hittat det, Har laddat detta, kan jag använda det, jag har Norton, inte Defender, eller blir de rörigt? Microsoft ® Windows ®-verktyget Borttagning av skadlig programvara (KB890830) x64
 5. widevinecdmadapter.dll Den installerade sig själv utan att jag begärde det
 6. Hej Köpte en liten kamera för att kolla om hunden är lugn när vi inte är inomhus. Installerade gratisprogrammet Touch2See. Antivirus varna "Hög Risk". Finns det bättre gratisprogram eller är man tvungen till att köpa ett dyrt program?
 7. W 10 skapar inte återställningspunkter som W 7 eller W 8 gjorde? Den raderar alla appar? Jag får dessutom ett meddelande filhistoriken avstängd?
 8. Tack för svaret. Är inte så väldigt kunnig på allt, men vill inte lägga en massa pengar på en datakille (den datorn är som reservdator/övningsdator för min man som skall lära sig att använda en dator). Jag har inget behov att spara XP eftersom jag har överfört allt som jag behöver till min nyare 8.1 och har fotogragierna på externa diskar.
 9. Har en 64 bits dator där jag hade Vista ibörjan men som krånglade + fick mycket förstört. En datakille installerade då XP istället. Nu hart jag inga installeringsskivor för XP. Men om jag köper nu en 64 bitars Windows Ultimate 7, är det bara att köra enl bifogade råd från programskivan Windows 7, då installeras Windows 7, och XP och allt annat som finns på datorn raderas? http://www.datorsupporten.se/formatera-harddisk-installera-windows-7/
 10. Jag har CyberLink Power DVD och när jag klickar på videoappen får jag texten som finns på din länk. Jag har Media Player 12 och när jag öppnar klickar för att öppna filen kommer endast ljudet + svart bild.
 11. Eftr senaste uppdateringen kan jag inte spela upp MP4 filer, får besked kontakta Microsoft och felkod 0xc00d36b4(0xc00d3b4).
 12. Får fundera. Hade Comodo på min förra och den var bra.
 13. Jag har haft Norton en gång förut på min Vista och fick plocka bort då den var då fruktansvärt jobbig. För ett år sedan skaffade jag denna Windows 8 och då fick man välja om man ville köpa Norton för extra pris. Har läst om att man inte behöver ha några extra antivirus eftersom Windows 8 har bra egna säkerhetsgrejer. DSet är väl ingen som har andra antivirus än Windows 8 egna antivirus?
 14. Hej Det är Norton som ger dessa varningar. Försöker lägga in en bild från prestanda sidan.
 15. hejsanhejsan

  cpu

  Försöker få en bild till mitt inlägg