salala

Medlem
  • Innehållsantal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

Om salala

  • Rank

  1. Har en lite äldre dator men som är möjlig att uppgradera till Windows 10 och jag har beställt detta via appen. Windows update misslyckas gång på gång med att utföra uppdateringen till Win 10. Andra uppdateringar för 8.1 görs. Vad är felet?
  2. Då är väl problemet löst, tack för hjälpen.
  3. Hittade WindowsAnytimeUpgradeui.exe med tillägger resultat. När jag öppnar den står det "det var allt, datorn är klar att använda". Blir ju förvirrat när man skickar ut påminnelse trots att den är aktiverad.
  4. I system står det, Du kör just nu aktiverad version av Windows på datorn. Aktuell utgåva: Windows 8 Pro with Media Center. Verkar ju aktiverat. Var mycket man gjorde vid installationen av W8 så det är inte så lätt att komma ihåg allt. Hur som helst så hittar jag inte Lägg till funktioner i Windows 8.
  5. Har fått en påminnelse om att aktivera Windows Mediacenter före den 31/1. Det är bara det att jag inte kan få fram inställningen "lägg till funktioner i Windows 8", När jag söker enligt instruktionen finns bara Aktivera eller inaktivera Windowsfunktioner. Har verkligen försökt att följa instruktionen men hittar den inte. Blir lätt desperat!
  6. I samband med att min leverantör moderniserade tekniken fick jag plötsligt halva hastigheten av vad jag hade före. Enligt min leverantör måste felet finnas på den här sidan av modemet. Kört felsökning och svaret blir den här enheten fungerar Status för enheten ser ni på bilden. Finns ju en hel del inställningar, vad jag vet så har jag inte ändrat något. Har också avaktiverat och aktivera, sökt efter ny drivrutin, den bästa är redan installerad blir svaret. Några tips? Fakta: ADSL 12/24,Enligt bredbandsleverantören har jag 22 mb fram till modemet. Enligt bredbandstestet stannar hastigheten vi
  7. Ne det finns inga utropstecken i enhetshanteraren. Vilken drivrutin skulle det kunna vara som bråkar? Att det är Windows live mail 2012 som strular är troligt eftersom tex IE 10 fungerar perfekt. Det är inte bara omstarten som verkar knepig, när mail skall hämtas står det hämtar e-post nr. 1, men det blir aldrig hämtat. I bästa fall fungerar det efter avstängning av datorn och en ny start. Har också reparerat Windows live Essentials via "program & funktioner" och fått en tillfällig bättring.
  8. Efter att jag har installerat WINDOWS 8 har jag haft problem med att behöva starta om datorn då och då. I bland när jag startar om blir det ingen omstart, skärmen "startar om" försvinner inte och det blir ingen omstart. Till slut måste jag stänga av den hårda vägen eftersom ingenting händer. Vad beror det här på och vad kan jag göra?
  9. Meddelandet Windows mediacentrum har slutat fungera. Programmet kommer att stängas eller vid något tillfälle kommer att startats om. Berätta hur jag hittar loggen och vad jag skall leta efter så återkommer jag med det.
  10. Uppdatera din status

  11. Installerade mediacenter i windows 8 men programmet kraschar när kanalerna skall sökas "windows mediacenter har slutat fungera" Omstart hjälper inte, felet är där nästa gång igen. Har tidigare fungera utmärkt i windows 7. Enligt enhetshanteraren fungerar hårdvaran korrekt. Andra funktioner i mediacenter fungerar. TV-mottagare heter (Hauppauge Win-tv 1200 (Model 71xxx, Hybrid DVB, NO FP) Några förslag på hur jag löser problemet?
  12. salala

    Gadgetproblem

    Har samma problem allt innehåll i gadgeten har försvunnit.Är det så att den inte uppdateras längre?
  13. Varför använder IE så mycket av processorns prestandan? Har just nu IE 9 RC men problemet var det samma med IE 8. Fläktarna går för fullt och Norton ger en prestandavarning. Har 3 gb minne och processor Adm. AThalon 64x2 6000+. Windows 7.
  14. salala

    Bredband ADSL

    Är bara datorn kopplad till bredbandet. Någon trodde att problemet uppstår på grund av störningar och att modemet då växlar ner till en lägre hastighet. Beträffande avstånd till telestationen så är det max 400 m.
  15. salala

    Bredband ADSL

    Har bredband ADSL 24 mb/s och får som bäst ut 15 mb/s. När det är som lägst är hastigheten ner i under 10 mb/s. Det märkliga är att när jag startar om modemet så återgår hastigheten till den högre nivån för att som det verkar sedan successivt sjunka igen. Någon som vet något om orsaken och om det går att åtgärda på något sätt?