Gå till innehåll

LOSXP

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

LOSXP's Achievements

(1/8)

  1. LOSXP

    Internet Explorer

    Ja precis, en omgjord iesetup.exe blir det till slut efter modifiering. Ok, stort tack för hjälpen dock. Jag söker vidare.
  2. LOSXP

    Internet Explorer

    Tack, fungerade fint. Gjorde ett paket och installerade det lokalt. Skapades även en .ins fil. Problemet är bara att få in själva ins filen i gpedit, verkar bara som att den går att läsa/hämtas via en url för användaren och inte "bara" skjutas in som en inställning. Klickar man på den manuellt så kommer ju inte inställningarna in. Hittar inga fungerande lösningar, har du någon erfarenhet av detta?
  3. LOSXP

    Internet Explorer

    Strålande tack för hjälpen. Skall testa detta.
  4. LOSXP

    Internet Explorer

    Hej. Tack för svar. Det har jag inte provat. Men gör man inte ett helt "nytt" installationspaket i detta fall och skickar ut det på klienterna. Eller skickar man bara ut den skapade .ins filen via gp som ställer om inställningarna i ie7. vet du isf vart i gpedit man gör det?
  5. Hej! Skulle vilja ha ut dubbla startsidor för användarna i IE7 via policy/gpedit. Någon som vet om det går och hur man går tillväga? W2003 Server & XP på klienterna. Vet hur man lägger till 1 sida via policy/gpedit, men att få upp den andra sidan via en annan flik verkar vara ett mysterium. Tack!
  6. LOSXP

    Internet Explorer

    Hmmm...näe det e ju just i gpedit som jag skulle vilja få in två startsidor för ie.
  7. LOSXP

    Internet Explorer

    Hej. Tack för svaret. Dock så skulle jag vilja ha två startsidor på varsin flik. När användarna startar IE7. I ovan nämnda beskrivning så kan man väl bara skriva in en väl?
  8. LOSXP

    Internet Explorer

    Hej! Skulle vilja ha ut dubbla startsidor för användarna i IE7 via policy. Någon som vet om det går och hur man går tillväga? W2003 Server & XP på klienterna Tack!
×
×
  • Skapa nytt...