PCfreak

Medlem
 • Posts

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About PCfreak

 • Birthday 05/11/1966

Kontaktmetoder

 • MSN
  anders668@gmail.com
 • Skype
  anders6605

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Östersund
 • Intressen
  Jakt, fiske, datorer, film, musik, mat

Recent Profile Visitors

8,275 profile views

PCfreak's Achievements

(4/8)

 1. Varför kan jag inte koppla mitt insiderkonto till datorn?
 2. Ladda ner en Linuxutgåva, ex Ubuntu och installera den...lättare att "blåsa" en dator på det sättet, sen kan du installera Windows 7 alt Windows 10 om du har produktnyckel...bara ett litet tips. Om nu Windows krånglar med diverse udda/konstiga medelanden...gjorde så åt dottern då hennes blev infekterad av nått skit.. https://www.ubuntu.com/download/desktop
 3. Löste sig via ominstallation, men tack Börjes för filen, har den sparad ifallatt
 4. Kan inte högerklicka för att flytta/kopiera filer i Windows 10!? Hjälp!!
 5. Klicka på sök(förstoringsglaset), skriv kör, klicka på kör och skriv %temp% och OK, markera allt, tryck på Del på tangentbordet och ok, kan rensa en hel del...om du inte redan testat.
 6. Får upp detta när jag gör uppdatering. Allt funkar tills datorn startar om, sen så kommer detta upp. Hjälp!!
 7. Jupp, ja vet det men kan du använda det som konto vid registrering??
 8. Har inte märkt av nått krångel alls. När jag startade datorn på morgonen den 3:e så va allt klart.
 9. Ok, bra det funkar. Microsoft vill ha ett mejlkonto kopplat för att Preview ska funka smärtfritt. Har stött på samma problem själv då jag loggade in lokalt på datorn.
 10. Är du ansluten till något hemmanätverk? Testat att stänga av Få insider preview-versioner? Är ditt mailkonto kopplat till previewuppdateringar?
 11. Använd EasyBCD 2.2 för att ändra där vilken disk som ska bota, sen är det bara att formatera den andra http://www.techspot.com/downloads/3112-easybcd.html Läs bara i lugn o ro så fixar du det, klicka på "Redigera Startmeny" ha en bra helg ppl // Anders
 12. En liten fråga bara, har du testat att ta ur nätverkskabeln, sen knappa in 192.168.1.1 i webbläsaren, funkar ditt trådlösa borde du komma in i routern.
 13. För många, men har du ett "legalt" Windows, använd deras. http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/security-essentials-download Funkar bra om du inte har specifika krav.
 14. .tror de vart lite "off topic" då frågan va om det gick/finns SP1 & ev SP2 som ISO-fil. Vore betydligt enklare för oss som vill ha W7 & betalt för det. Sen att MS inte kan/vill eller klarar av det, va väl ganska orelevant,,hack hit, loaders dit...VI som pejar för MS W7 borde få kunna ladda ner isofiler...