Gå till innehåll

Göran F

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Göran F's Achievements

(1/8)

  1. Där satt det. Det var den enda underbild jag inte varit inne på. Webbobjekt var ordet. Stort tack igen för hjälp nr 2 idag!
  2. Så lätt var det inte. Den blir kvar även när jag byter bakgrund. Vad menar du med "verkställer för enfärgad bakgrund", det finns inte som uttryckligt val. Position är redan _anpassad_. Taxam för fler svar. Det var alltså en bild som jag valde spara som och då lade den sig inte som en ikon på skrivbordet, utan som en del av bakgrunden. Möjligen är det ett Objekt (Aktivt objekt?).
  3. Tack, lysande! Och att du tog dig tid att göra en så pedagogisk bild också. Man önskar att Microsoft gjorde samma sak istf sin urusla svengelska i texterna.
  4. Hej, jag har alltid använt den ljusblå skärmbakgrunden "Fred". Nu råkade jag ändra till en annan och sen tillbaka. Då har plötsligt alla ikonerna en mörkblå kontur och deras text har en mörkblå bakgrund, som när man väljer (inget) som bakgrund. Hur får jag samma ljusblåa där, så var det förut.
  5. En liten JPG-fil har lagt sig på en mindre del av skrivbordet (alltså inte som en hel bakgrund). Hur tar jag bort det?
×
×
  • Skapa nytt...