Gå till innehåll

CallmeAl

Medlem
  • Innehållsantal

    80
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

CallmeAl's Achievements

(2/8)

  1. Svar: Nej den har inte USB 3 fart --> https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa2-8986.php
  2. Nu fattar jag inte riktigt vad du menar. Varför skulle han inte kunna uppdatera windows trådlöst? Jag har åtminstonnde 2 bärbara jag har uppdaterat ifrån windows 7 till windows 10. Så det fungerar ypperligt. Men kanske e jag som missuppfattar, du kanske menade nått annat?
  3. Ja, det (ska) borde fungera, prestanda på agget i den övre bilden är bättre. Kolla bara att du har kontakter på båda som överenstämmer så du kan koppla in alla delar. Delar i fabrikstillverkade datorer har alltid en massa specialtillverkade saker för just den ena eller andra modellen, så man vet aldrig.
  4. Du menar kanske möjligheten att avsätta en viss procent av disken som OP (Over Provisioning)? I så fall, JA. Den funktionen är bortplockad av Samsung i den senaste versionen av Magician. Dom anser inte att den längre behövs för att förbättra prestandan. Se bara till att du har ca: 10% ledigt utrymme på disken så ska det inte vara nått problem prestandamässigt.
  5. CallmeAl

    Kryptering

    TrueCrypt är väl officiellt nedlagt, skulle nog välja ett annat program om jag nödvändigtvis skulle behöva kryptera något. --> https://sv.wikipedia.org/wiki/Truecrypt
  6. Gracenote Services No Longer Work In Winamp: Reason Why Explained http://forums.winamp.com/showthread.php?t=377496
  7. Den här videon kanske kan hjälpa dig -->
  8. Jag sitter med en gammal HP Pavilion DV7 laptop (Intel Core Duo 2,53GHz, 4 GB ram) ifrån 2009 och den både startar och stänger på ca 25 sek med Windows 10 installerat. Kan tillägga att jag petat i en SSD i gamla Bettan. Men om du tycker att det tar lång tid att stänga ner och till och med måste bryta strömmen så har du nog något som är fel på din dator, tror nog att du borde göra en liten felsökning och som sagt kanske även göra en ominstallation av OS:et. Vet inte vad du har för referenser, du säger bara att det tar lång tid, men 25 sekunder på min gamla laptop tycker jag är helt ok.
  9. Tror inte din blueray-spelare har stöd för ISO. Du måste konvertera den till t.ex MKV, du kan därefter lyfta ut en textfil ur MKV:n i formatet ".srt". Subtitle edit är ett förträffligt program för att plocka ut textfiler ur diverse filmformat. --> http://www.nikse.dk/subtitleedit/ Sen lägger man MKV:n och SRT-filen tillsammans med likadana namn. T.ex, "Min fina film.mkv" och "Min fina film.srt" Då ska det fungera om du kopplar din disk till blueray-spelaren. Allt detta om text och filmformat står säkert i din instruktionsbok till bluerayspelaren om du kollar.
  10. Ser inte problemet, detta är ju enklast möjliga program. Stoppa i en dvd, kryssa i vilka ljudspår du vill ha, välj språk på sub. Välj vilken mapp du vill att filen ska hamna i. Tryck på knappen Make MKV. Finns ju en online hjälp på sidan med bilder som visar vad som ska göras. Enklare förklaring är ju svårt att hitta. Konverterar ju även Iso till MKV. Good Luck
  11. Har du prövat det här programmet? http://www.makemkv.com/
  12. Inte så mycket råd detta kanske...men GeForce Gt 630 är ett extremt dåligt grafikkort, han lär nog få dra ner ganska ordentligt på inställningarna om det ska va intressant (då utan att peka på några särskilda spel eftersom det inte nämns i frågan). Med risk för att förstöra grabbens hela ungdom genom att utsätta honom för detta vrak till dator Men som sagt, allt är ju en prisfråga i datorernas värld, men det finns inga genvägar tyvärr!!
  13. Varför hålla på och krångla men det där gamla tangentbordet och musen som inte ens har drivrutiner till operativet som du valt att installera på på datorn. Finns ju en uppsjö av olika möss och tangentbord i dag till vettiga priser och med drivisar som är anpassade till win 8.1. Är ju bara tidsödande och jobbigt att hålla på att krångla med gammalt skit. När det finns en enkel lösning på problemet. Köp Nytt!!
  14. Prova att installera om IE, gå till den här sidan så ser du hur du ska göra --> http://support.microsoft.com/kb/318378/en-us?sd=rss&spid=14019
  15. Med tanke på din fråga så verkar du inte kunna så mycket om photoshop, men den här videon kanske förklarar det du söker efter --> http://photoshopguide.se/frilagg-en-person-bakgrundsbild-i-photoshop/ Lycka till,
×
×
  • Skapa nytt...