Gå till innehåll

Eva H

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Eva H's Achievements

(1/8)

  1. Att dölja dem löser väl inte problemet? Dessutom får du väl inte de viktiga uppdateringarna installerade på din dator. Eller har jag missat något?
  2. Ja, Windows är aktiverat och är av äkta vara. Du skriver att en lösning kan vara att i startmenyn välja "Tjänster". Det valet finns inte. Var hittar jag det?
  3. Jag har testat att köra dem bara en och en, men det ger samma felkod. Har även tidigare ikväll efter tips försökt att göra en systemåterställning som misslyckades enligt denna tråds första inlägg.
  4. Felmeddelande lyder: Misslyckades: 8 uppdateringar Påträffade fel: Kod 80200053 Det har inträffat ett okänt fel i Windows Update Ska jag göra enligt Stenis svar?
  5. Nya säkerhetsuppdateringar som kom för ett antal dagar sedan till min sambos dator som har Windows Vista går ej att installera. De misslyckas. Sedan dess verkar hela datorn helt väck. Med tips från en person har vi försökt att göra en systemåterställning, men även den misslyckas då det inte finns några återställningspunkter att välja. Kan datorn stått utan att systemskyddet har varit aktiverat för C disken? Vad gör man i ett sådant här läge?
×
×
  • Skapa nytt...