Gå till innehåll

JeanetteB

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

JeanetteB's Achievements

(1/8)

  1. Okej. Tack för hjälpen. och jag menade att man inte kunde ladda ner Nero trial längre, från deras sida. Men jag ska testa det du skickade.
  2. Jag kunde dessvärre inte lista ut hur man gör det... 1. Jag tänkte bränna film 2. Okej tack, menar du att det är fel på Windows dvd brännings programmet? 3. Man kan tyvärr inte ladda ner den från sidan längre...
  3. Jag använder Vista home premium och då medföljer Windows DVD bränning. Jag har använt mig av ett annat program men behövde desperat byta. Det var då något nämnde detta program för mig, jag hade ingen aning om att den fanns. Försökte bränna min första dvd skiva igår men lyckades aldrig. Jag lägger till mediafilerna, designar menyn, trycker på bränna och en ruta dyker upp där det står att Dvd skivan skapas, "kodning sker". Det fastnar dock alltid på 0.4 %, och sedan står det att programmet slutade att fungera och kommer stängas ner. Inget program är igång och stör, jag har på lägsta bränn hastigheten, men fortfarande inget. Vad är det som är fel och hur åtgärdar jag det? Snälla, jag är inget datageni så förklara så att jag förstår.
×
×
  • Skapa nytt...