Noctrl

Medlem
 • Innehållsantal

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Noctrl

 • Rank

 1. Du väljer avancerat istället för uppgradering. Hittade en guide http://windowshjalp.se/?p=39 men glöm inte att göra backup på allt viktigt. Enligt den bifogade bilden så verkar nätverket fungera då du har fått inställningar från Telia. Du kan pröva att öppna en kommandotolk och köra ping 81.226.122.1 Får du inga svar så är det någon brandvägg som blockerar.
 2. Ja om du inte fått till någon felaktig inställning bör du göra backup på allt viktigt och göra en ren installation istället för en uppgradering. Dell har inga drivrutiner för Windows 7 men det har Intel så något nytt kort behöver du inte köpa.
 3. Verkar konstigt att det inte ska fungera. Du har inte angett vilken datormodell eller nätverskort du har. Om man vet det är det kanske lättare att hjälpa till.
 4. Kan inte hitta någon bifogad fil som visar felmeddelandet men har du testat att starta i felsäkert läge (F8 innan Windows startar) och utföra de åtgärder som rekommenderas?
 5. Noctrl

  Familjepaket

  Säg på Dustin ( http://www.dustinhome.se/pd_5010364500.aspx ) att familjpaketet utgått? Någon som vet om det är slutsålt i Sverige? Som jag förstod det tidigare skulle försäljning pågå till årets slut.
 6. Hej Har du tittat vad som står i securityloggen på servern då du misslyckas?
 7. Hej Undrar om det är någon som vet om det vid uppgradering krävs att datorn kan läsa DVD-skivan som följde med datorn. Anledning att jag frågar är att jag funderar på familjepaketet och har en netbook utan läsare och har ingen USB DVD-läsare.
 8. Jag har inga problem med CCC i Windows 7 RC och ett Mobility Radeon HD 3400. Dock kör jag lite äldre versionen 9.7 istället för 9.9 som är den senaste. Kanske problemen beror på att du uppgraderade från Vista?
 9. Nu fungerar Telia E-leg med Windows 7/IE8
 10. Anser att priserna inte borde vara högre än i USA. För mig känns ett pris på 1500SEK för familjepaketet som rimligt.
 11. Det ska inte vara något problem. Dock finns det en bugg i IE8 som gör att man kan bli ofriviligt utloggad. Buggfixen från Microsoft beräknas komma i oktober.
 12. Har mailat och frågat om det bör vara problem. Återkommer.
 13. Kör RC och får/har inte detta problem. Något som uppstår RTM eller?