Gå till innehåll

klarte

Medlem
  • Innehållsantal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av klarte

  1. Hej Tack så mycket för hjälpen. Lyckades starta Function Discovery Provider Host efter dina tips. Felet som kvarstår är at jag inte kan ändra någonting i nätverk och delningscenter. Rutan öppnas men fryser och jag får köra ctrl+alt+del för att stänga den. Har fått upp ett felmeddelande 0x80070005....har googlat och hittat en massa olika alternativ bla en fix som inte gick att köra(0x80070005.exe) Det är tydligen flera olika fel som är kopplat till det felmeddelandenumret. Tack iaf för hjälpen.
  2. Hej Kan inte starta vissa nätvekstjänster i mitt Vista Home Premium. När jag försöker starta Function Discovery Provider Host så kommer det upp ett felmeddelande om att tjänsten gick inte att starta. Felkod: 0x800070005. Har googlat runt men inte hittat någon vettig lösning. Någom med liknande problem?
  3. Efter uppdatering till SP 2 fryst ruta. Om jag klickar på ikonen och väljer nätverks & delningscenter så tar den minuter att ladda och när man väl ser den så står det nätverk och delningscenter svarar inte, rutan är fryst och jag kan inte markera nåt, då måste jag avsluta den genom aktivitetshanteraren som i sin tur startar om explorer.exe
  4. Hej Såg det här i annat forum Windows Update error code 80070424 (1) Go to Start / All Programs / Accessories. Right Click the 'Command Prompt' item and click the 'Run As Administrator' option. In the Command Prompt window, Paste the following command. REGSVR32 %SYSTEMROOT%\SYSTEM32\WUAUENG.DLL Press ENTER. You should see a popup that says the command succeeded. Exit the command prompt and try Windows Update again. (2) 1. Click Start. Choose Run. 2. In the Run box, type: regsvr32.exe wuaueng.dll 3. Click OK. Det här läste jag också WindowsUpdate_80070424 WindowsUpdate_dt000 errors fixed
  5. Det är roligare att försöka hitta en lösning..... : Fast det slutade med ominstallation :-)
  6. Hej I så fall har jag bara allternativ 3 kvar och det tänkte jag slippa lat som jag är :-)
  7. Det är ju nätverks och delningscenter som fryser....varje gång jag startar det så fryser rutan och det går inte att göra någonting där.
  8. Jag har gått igenom allt du har beskrivit ovan, även avinstallerat SP 2 och installerat om det. Ingen skillnad. Jag är ny på Vista men ingen nybörjare på datorer...har googlat i tre dagar och råkat på folk med exakt samma problem men inga lösningar. Tack tack för att du tar dig tid att försöka hjälpa mig...
  9. Här kommer en till skärmdump....fryst ruta i nätverk och delningscenter.
  10. Hej Jag hittade och uppdaterade, men resultatet uteblev. Skickar en skärmdump Tack
  11. Hej jag har testat http://www.xoxideforums.com/networking/763...you-server.html utan resultat. Tack iaf
  12. Hej När det gäller Problem 2: När jag högerklickar på datorn och väljer egenskaper så öppnas Kontrollpanelen\System och underhåll\System. Där kan jag gå in i avancerade inställningar och välja prestanda men där finns inget sätt att uppdatera nu. Sp2 är installerad och det står så också i system och underhåll. Problem 3: Jag har kryssat i det sen tidigare. Men innan uppdatering till servicepack 2 så kände säkerhetscenter igen AVG antivirus. Nätverket funkar som det ska men jag kan inte göra några ändringar i nätverk och delningscenter då rutan fryser så fort den öppnar. Kan tillägga att jag kör trådlöst och det har funkat klockrent hela tiden.
  13. Hej! Jag har uppdaterat Windows vista home premium till sp 2 på svenska och har en massa problem med det. Jag undrar om det är någon som vet någon lösning, jag har sökt på internet men inte hittat något som funkar. problem 1: Den lilla nätverksikonen i aktivitetsfältet till höger där man ser om man är uppkoplad till internet har ett rött kryss över som om jag inte skulle vara ansluten. Fast jag är ansluten och internet funkar... När jag håller pilen över den ikonen så står det: Anslutningsstatus: Okänd Serverkörning misslyckades Sedan om jag klickar på ikonen och väljer nätverks & delningscenter så tar den minuter att ladda och när man väl ser den så fryser den och jag kan inte markera nåt, då måste jag avsluta den genom aktivitetshanteraren och windows explorer startar om. Problem 2: När jag går in på kontrollpanelen>system och underhåll>System för att kolla prosessor hastighet och ram-minne, så står det: Inte tillgängligt. Problem 3: Jag får hela tiden upp ett säkerhetsmedelande i aktivitetsfälltet om att anitspionprogrammet (windows defender) är avaktiverat. När jag aktiverar så söker defender efter nya definitioner men hittar inga sedan är den på. Detta händer hela tiden. Säkerhetscenter hittar inte den AVG antivirus heller fast det är funkar... Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...