Gå till innehåll

Fluff

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Fluff

  1. Jo, men är det ju faktisk så att något är trasigt, och därför behöver fixas, och just därför så känner jag mej tvungen att även uppdatera drivrutinerna för nätverkskortet. Men jag märker ju redan nu att jag är ensam i detta forumet att ha detta problemet, och har därför nu bestämt mej för att slänga Windows 7 och återinstallera XP. Tackar alla inblandade för dom tappra försöken att hjälpa mej. Ps. Skall väl även säga det att jag alltid har uppdaterat till dom senaste drivrutinerna, och det har alltid fört med sig något positivt, som tex bättre prestandarad, bättre säkerhet mm och aldrig haft ett enda problem med det, tills Windows 7 vill säga :- Windows 7 känns mer och mer som någon trögflytande sörja gentemot XP, som mer eller mindre kändes som en raket i jämförelse.
  2. Jag har nu lånat & kopplat upp en Eee pc med Windows XP i, och nu kom jag upp i en hastigheten av 4-5 Mbit/s, så nu är jag säker på att det har med Windows 7 eller själva datorn att göra. Men dessvärre ingen lösning i sikte, förutom en nyinstallation av XP, men jag väntar ett par dagar och ser om någon annan har en lösning på problemet. Skall även se om jag på något vis kan få tag på ett nätverkskort, med stöd för Windows 7 64-bit.
  3. Jag har hållt på med datorer sedan barnsben ;-), och alltid lyckats att lösa alla problem, genom ren nyfikenhet, tester eller liknande, men detta problemet är nog bland det jävligaste jag har varit med om hitintills...mycket frustrerande.
  4. Nej, har inte hämtat något från Asus ännu, utan Windows update har skött allt, samtliga enheter är installerade och det finns heller inga konflikter vad jag kan se. Jag har avaktiverat brandväggen och avinstallerat Kaspersky Internet Security, men hastigheten är densamma mellan 60 & 70 kb/s. Drivrutinen för kortet "Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller" har jag även installerat och testat, och där fanns en för 64-bitars versionen.
  5. Japp, jag har också omkonfigurerat routern samt även testat utan router, men med samma problem. Det sitter ju en RJ45 på moderkortet som jag har bredbandet kopplat till, och funderingarna är om det skulle kunna vara där problemet ligger, och moderkortet är ju helt nytt "Asus P5Q Pro". Kan ju vara så att drivrutinerna inte fungerar som dom skall, har dock dom senaste och även senaste bios uppdateringen. Jag har tyvärr inget löst nätverkskort att testa med, men det är skit om man skall behöva köpa ett för att testa, och problemet kanske då fortfarande återstår. Men som sagt, jag är inte ensam om problemet, det verkar vara världsomspännande.
  6. Är det någon annan än jag på detta forumet, som har hastighetsproblem med Windows 7 ? Jag har sök på nätet under åtskilliga timmar/dagar efter en lösning men ingen i sikte. Det jag har kommit fram till är att det är mängder med människor på utländska siter, som har hastighetsproblem under Windows 7, och i mitt fall gäller det Windows 7 RTM Ultimate 64-bitars versionen. Det verkar som om det inte finns någon lösning på problemet. Jag sitter på en 100/10 Mbit/s fiberlina och hade inte dessa problemen under XP innan, men nu kommer jag oftast inte över 70 kb/s. Har testat allt och lite till, men nu ger jag snart upp, och installerar XP igen.
×
×
  • Skapa nytt...