Gå till innehåll

Grimm

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Grimm's Achievements

(1/8)

  1. Jag kör XP Home SP3 och har på min dator haft delar av MS Office 2002 samt en fristående Word 2002 jämte MS encarta Encyclopedia Standard WE 2003 samt MS Autoroute 2002. Jag har ingen aning när och hur dessa program har kommit in i datorn som köptes ny för en 6-7 år sedan. När jag i kontrollpanelen försöker att ta bort programmen hänvisas jag till en CD eller DVD som heter Works Suite CD2 or DVD. Denna CD eller DVD har jag aldrig haft i min ägo. Då jag ska öppna filer i dessa program har jag försökt att använda Open Office Writer efter det att jag har ställt in detta i det senare programmet men det fungerar inte. HJÄLP!!!!!!!!!
  2. Jag tackar alla svarande för hjälpen. Grimm.
  3. Textstorleken har blivit mindre och jag vet inte hur jag ska kunna ändra till min ordinarie, större storlek.
  4. Bäste JoWa, tack för att du har ansträngt dig för att kommentera mitt inlägg. Ditt råd att skapa en egen tråd för språkvårdande insatser vore verkligen en intressant uppgift men tyvärr alltför tidskrävande då språkkunnigheten hos de flesta internetskribenter tycks vara mycket ofullständig. Jag kan emellertid ej hålla med dig om att jag "hoppat på" en enskild medlem utan i stället hjälpt honom/henne att tillägna sig en bättre språkbehandling som kommer att göra hans/hennes skrivelser trevligare att läsa. Dessutom är jag medveten om att VERSALER anses "ofina" på internet vilket måste anses vara en fullständigt löljig åsikt då VERSALER i vanlig prosa används för att starkt betona något man vill göra läsaren uppmärksam på. För er som vill ha språkliga råd står jag gärna till tjänst.
  5. Bäste DAson, försök använda bättre svenska. Det är förfärligt att läsa sådan rotvälska. Skilj på "vart" och "var" samt subjektsform och objektsdito för pronomen. Ex. De (subjekt) gav dem (dativobjekt) det (ackusativobjekt). OBS! ALLA NI SOM TYCKER ATT MINA RÄTTELSER ÄR LÖJLIGA, BESVÄRA ER INTE MED ATT REAGERA UTAN ÄGNA HELLRE TIDEN ÅT ATT LÄRA ER ERT EGET MODERSMÅL ÄVEN NÄR NI SKRIVER PÅ INTERNET!
  6. Varje gång jag ska gå in på nätet visas meddelandet att: datorn inte ansluter pga att fjärrdatorn inte svarar (fel 678). Ansluter genom WAN miniport [PPPOE]. Vad betyder ovanstående? MEN, trots allt kommer jag in på nätet och e-posten. Jag kör Mozilla Firefox och Thunderbird Tacksam för all tänkbar hjälp.
  7. Grimm

    Outlook Express

    Tack för visat intresse Venoms. Tyvärr har jag ingen CD att sätta in endast en återställnings CD vilket, jag förmodar, inte är detsamma. Jag chansade att göra som du skrev utan CD men jag "hade inte behörighet trots att jag är "ägare". Jag har dessutom tagit ett screenshot av OE:s utseende men jag "tillåts inte ladda upp" den filtypen. Jag har läst ett antal hjälpsidor om nyinstallation av OE men det verkar alldeles för avancerat för mig. Hur kan jag göra för att visa ev. hjälpande händer att se hur mitt OE ser ut.
  8. Hejsan JoWa och tack för din hjälp.
  9. Jag tackar för hjälpen Nicklas.
  10. Grimm

    Outlook Express

    Helt plötsligt har mitt OE ändrat utseende i fråga om färgsättning och innehåll. Alla ikoner i verktygsraden är borta. Vad som återstår är endast den översta raden "arkiv" o.s.v. Ramarna ser "antika" ut och är gråfärgade. Jag har försökt med "visa" - "verktygsfält"som tyvärr inte går att markera. Dessutom har jag fått rådet att högerklicka i menyraden och klicka "verktygsfält". Vid denna manöver händer inte ett enda dugg. Varför ska det vara så förb-nnat svårt att få en dator att fungera?
  11. Hej, här kommer en nybörjare som behöver hjälp. Min första fråga gäller vart ett screenshot tar vägen; jag trodde att det gick direkt till "mina bilder" vilket det uppenbarligen inte gör på min dator. Jag finner inte något av mina screenshots. Hoppas på hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...