Gå till innehåll

Hildur

Medlem
  • Innehållsantal

    47
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Hildur's Achievements

(2/8)

  1. Låt datorn stå igång någon halvtimme och känn sedan på grafikkortet. Är det mycket varmt är det på väg att lägga av. Geforce 8000-serien har för vana att ändra skärmupplösningen när de är kass. Kolla på tex Blocket om där är någon som säljer ett liknande grafikkort. Du kan komma billigt undan där.
  2. Ok, jag förstår. Programmet föreslår och man får själv ta reda på om det skall bort eller inte. Hur kan man kolla det om man är osäker? Har inga problem just nu utan var som sagt nyfiken. Programmet kan ju komma till nytta någon gång.
  3. Är det någon som vet något om detta program? http://blog.malwarebytes.org/news/2012/11/meet-malwarebytes-anti-rootkit/ Det kommer ju från MalwareBytes och om deras program har jag bara mycket positiva saker att säga. Men detta är tydligen en beta-version och de varnar själva för att använda den. Är bara nyfiken.
  4. "Ingen av dessa adresser som nämns i mailet är alltså några som dottern, eller vi, har använt/använder. Jag fattar ingenting. Hur kan det gå kvittens till dotterns aa.bb@hotmail.com när det står Microsoft account aa.ff@hotmail.co.uk. Det enda som är lika är förstanamnet i adressena (aa )" De använder sig av adressfält som går att lägga till de flesta e-postprogram; "Hemlig kopia" eller "Dold kopia". Låter det bara stå en eller två adresser i det ordinarie adressfältet, alla de andra tusen adresserna är dolda för mottagarna. Men en av de dolda är ju då er adress.
  5. Javisst är den det. Jag hittade inte sidan du refererar till innan utan bara en äldre gratisversion av programmet. Men man får bombardemanget av erbjudanden ändå! Så tipset om att använda skräpmailen för registrering kvarstår.
  6. Vilka sex frågor är det du vill ha svar på?
  7. Registrera dig hos Ashampoo (använd din skräpmail!) så kommer du att bli bombarderad av olika ebjudanden. Bland denna störtflod brukar det komma ett erbjudande att uppgradera ditt Burning Studio för en hyfsat billig peng. Då är det iofs inte gratis som var din inledande fråga men man får ett kompetent program värt pengarna.
  8. Jadå den fanns hos mig också. Skall gå igenom alternativen. Tack så länge! Fler förslag tas gärna emot.
  9. Tack work, skall kolla så fort jag hinner!
  10. Jag har flyttat mina externa högtalare från en gammal XP-dator till en ny W7-dator. När de var kopplade till den gamla datorn fick jag ut mycket högre ljud än vad jag får nu, alltså, jag kunde skruva upp ljudet högre. Ljudkvaliten upplever jag som likvärdig. Vad finns det för inställningar man kan göra förutom att klicka sig vidare i volymkontrollen och prova olika alternativ? Varför blir ljudet lägre i en ny dator med bättre ljudkort än i en gammal dator? Högtalarna är nästan nya och av ganska god kvalitet, två högtalare med inbyggd förstärkare och en baslåda. Har någon förslag?
  11. Prova denna länken: http://techworld.idg.se/2.2524/1.454231/sa-enkelt-knacker-du-ett-windowslosen-med-linux
  12. Jag och en polare har testat och blev förvånade över att det fungerade så bra. Det är egentligen bara att plugga in och köra men kolla manualen om du vill sätta igång kryptering (enkelt) eller om det är något annat med de homeplugs du köpt. Hastigheten som står utanpå förpackningen får man väl ta med en nypa salt men vi hade inget att anmärka på den. Stabiliteten är helt suverän, det är precis som att använda nätverkskabel. Köp dosor med ett ett eluttag på utsidan så blockerar du inte uttagen i väggen! Det kan kanske vara värt att satsa på ett par lite dyrare med en högre utlovad hastighet men det är ju efter behov. Inget abonnemang krävs. Hastigheten försämras med avståndet mellan dosorna. Se länk: http://www.pconline.se/nyheter/homeplug-eluttagen-for-natverk/
  13. Tack för hjälpen fredde! Någon som vet om man kan fixa det i Windows Live Mail?
  14. Hej! Är det någon som vill vara vänlig att berätta för mig hur man ändrar radmatningsavstånd i Word 2010 och även när man skriver i Windows Live Mail?
×
×
  • Skapa nytt...