Gå till innehåll

norea

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av norea

  1. jag har vista. och jag har hört många vänner säga att de har problem med explorer sen de fick vista. läste också på internet att tester visar att firefox funkar bättre och inte hänger sig. en vän fick rådet av hennes internetleverantör att byta till firefox eftersom hon hade vista. sen hon bytte har hon aldrig haft problem. och inte jag heller de sista två dagarna sen jag bytte.
  2. Jag har nyligen installerat firefox 3,5 eftersom internet explorer bara gör att min dator hänger sig hela tiden. ska man radera explorer helt från datorn eller ska den ligga kvar?
  3. helt plötsligt har datorn börjat strula med att hitta SD kortet från kameran. Om jag startar datorn när kortet sitter i så hittar datorn kortet och jag kan se fotona. Om jag tar bort kortet och stoppar in det igen, eller startar datorn och sen stoppar in kortet så hittar den inte det. Vad är detta? kan jag fixa detta på nåt sätt? tror inte det är kortet det är fel på eftersom jag provat flera kort och det händer samma sak med alla..
  4. kan man ta bort alla drivrutiner innan man laddar ner nya? funkar datorn ändå? jag får i systeminfon reda på att tre olika nvidia drivrutiner orskar att min dator startar långsamt.
  5. Inne i Windows defender kan man inaktiviera program som starar automatiskt vid datorstart. Jag har gjort det med bla MSN. Men de flesta programmen går inte att göra något åt, knappen inaktivera är inte tryckbar. Hur gör jag då? Tex har jag HP digital imagin som inte går att avaktivera, och den tar jättemycket kraft när man kollar i cpu listan.
  6. Jaha, jag ser nu att jag bara kan göra det en månada bak i tiden. Hur säkerhetskopierar man gamla mail? Jag har Telia säker lagring som gör backup varje dag, men inte av hela datorn. bara av vissa dokument och bilder. Vaddå byta hårddisk, jag förstår inte. Ska jag plocka sönder datorn? MInne finns det massor ledigt på datorn.
  7. NÄR JAG Går in i datorns hjälpprogram står det om systemsåterställning och då ska tydligen ingan dokument förändras. räcker det inte att göra en sådan?
  8. jag ringde HP igår som tyckte jag ska ominstallera datorn. men jag har aldrig gjort omstartskivor eller vad det nu var de hette som de sa att man skulle göra själv när datorn är ny. jag tycker det verkar jobbigt att spara allt manhar på datorn någon annanstans. ok med bilder. men alla mail och andra nyttoprogam som man måste hitta igen sen. HP sa man skulle trycka på F10 eller F11 innan windows startat.
  9. måste man först installera ini filen innan man kör nvidias nya drivrutin , i vilken ordning ska man göra det? sen står det att för att ladda ner ini filen ska man trycka på modded ini. men på nerladdningsidan står det modified ini. är det samma?
  10. Jag kanske laddat ner en drivrutin som inte passar? Jag hittar inte vilken jag ska ha. Det står bara om olika serier på Nvidias hemsida. Mitt nummer är 8400M GS 177.13 Vilken serie är det??
  11. Men säger de då inte att felen beror på allt annat man själv laddat ner på datorn. programvara och sånt?
  12. Nu har jag följt den manuella också och startat om datoarn, men fortfarande i aktivitetshanteraren står det det gamla nummret.
  13. fast nu när jag kollade filmerna så har de fått mycket sämre kvalitet. ansiktena ser ut som datagrafik bilder... är avi sämre?
  14. Kan man verkligen göra det först? låter farligt..
  15. Det låter som min dator. Också Vista, HP och 1,5 år gammal. Min man har köpt en Mac och jag kastar snart min HP genom fönstret. Den stänger sig, hänger sig och håller på. Jag har aldrig nåt kul med datorn längre, allt tid går att försöka fixa den. Undrar vad det kostar att lämna in den. Försvinner allt man sparat på datorn då?
  16. Hhaha jag lyckades både konvertera och rotera i Format Factory så jag behöver inte moviemaker ens..hehe
  17. jo, fast nu är problemet att moviemaker inte vill läsa .mov filer..
  18. men det är väl bara att lägga till fil och målmapp? man behöver inte göra massa andra inställningar? hjälpen i programmet är väldigt fattig..
  19. jag kollade i enhetshanteraren och det verkar som det fortfarande är de gamla drivrutinerna som är kvar.
  20. Jag har följt instruktionerna här på sidan om hur man uppdaterar drivrutinerna från Nvida för laptops. ALlt går bra men när jag kört setup.exe så står det till slut att inga uppdateringar gjorts. Har jag samma som innan fortfarande då?
  21. Använder du själv den? jag har provat den nu. att konvertera ALLA till avi och även testat till mp4. men när jag ska spela upp den nya konverterade filen är den bara en stillbild. inte film. varför?
  22. Jag har en ny digitalkamera som jag har filmat med. Formatet blir .mov och jag har har hållit kameran liggande så när jag spelar upp klippen i datorn ligger klippen ner. Jag har testat alla möjliga program för att vända filmen men inte lyckats. Nu har jag läst på nätet att man kan ändra med ´Windows Movikemaker men tyvärr läser inte det programmet .mov format. Nu har jag testat konvertera formatet i några olika program men hittar inget gratisprogram som inte ger ett vattenmärke. Jag är sååå trött på detta, har suttit i dagar och mixtrat med detta. NÅgra tips?
×
×
  • Skapa nytt...