2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  538
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Om 2stroke

 • Rank
  Nybörjare

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har laddat ner programmet men när jag kör det så kommer följande ruta upp:
 2. Jag vet inte var jag i så fall skulle börja och med vilken äldre uppdatering Kan du ge något exempel på något som jag kan starta med ? Datorn är ju såklart inställd på att automatiskt hämta Microsoft uppdateringar och enligt den funktionen verkar det vara så att datorn är up to date så att säga. Men varför säger inte systemet till att vissa uppdateringar inte har lyckats ? Och varför har inte Microsoft programmet lösningar som man kan använda sig utav då datorn uppenbarligen inte kan ta till sig de uppdateringar som misslyckas ?
 3. Finns det något nedladdningsbart program som grundligare tar bort rester av gamla installationer och program ?
 4. Men alla uppdateringar som släpps är väl av godo och måste/bör göras ? Vad gör man åt kön på uppdateringar som uppenbarligen har misslyckats ? På det stora hela så är denna LapTop bara uppkopplad mot bilarna, men då och då måste man hämta ner saker från nätet som gör att man sedan kan fortsätta med bilarna och då vill man ju så klart att allting med själva LapTop'en ska fungera till 100 %
 5. Ovanstående känns klart förvirrande för en som inte är kunnig i data varlden. ...Men om det nu är tänkt att det enbart är MSE som kan och ska användas till Windows 7 Varför kan man då helt enkelt inte bara radera WD i ett svep ?
 6. Så med andra ord är MSE modernare, bättre och säkrare än WD och att man därmed ska avinstallera WD helt från datorn ?
 7. Det är en ASUS LapTop av lite äldre snitt. Jag använder enbart denna LapTop som felsöknings hjälp till familjens bilar. ( VCDS programmet ) Finns det saker som kan tas bort ? Ser du något onödigt ? Detta är vad som finns i datorn idag:
 8. Tror inte det... ....men jag är väldigt novis på sånt här. Följande program finns på datorn: * CCleaner. * MRU-blaster. * Spybot - Search and Destroy.
 9. Det verkar röra sig om totalt ca 10 olika felkoder för alla ca 40 misslyckade uppdateringar. Vad göra ?
 10. Jag har upptäckt att Windows Defender inte är igång på LapTop'en och jag har problem med att programmet överhuvudtaget inte startar. Vad är fel ? Hur göra för att få Defender att alltid vara aktiverat ?
 11. Jodå så småningom så gick det att få fram bilder på TV'n, men bilderna som visades var helt random och det gick tex inte att välja att en speciell Foto mapp och visa bilderna i den. Undrar varför ? Sedan kom jag tyvärr inge längre i detta då jag åkte hem efter mitt Jul firar besök så nu dröjer det fram till Sommaren innan jag är där och hälsar på igen.
 12. 1. Det låter ju bra. 2. Nedersta delen som jag inte postade ser ut så här: