2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  551
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

Om 2stroke

 • Rank
  Nybörjare

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ja, det blir samma felmeddelande oavsett vilket jag väljer.
 2. Jag har startat om datorn flera gånger och sedan gått tillbaka och provat båda SetUp alternativen ovan, men samma meddelande dyker upp hela tiden. Vad gör jag för fel ?
 3. Jag provade med det 1'a alternativet ( 3825 kB ) Det som händer är att detta meddelande dyker upp....
 4. Ok, jag gjorde en mapp på D: Men sedan finns det ju 3 olika SetUp Vilken ska man välja ?
 5. OK, men var och på vilken HDD ? Datorn har 2 olika HDD. C: ( SSD ) Innehåller bara OS ( 250 GB ) D: Allt övrigt ( 1 TB )
 6. Steg 3 , eller ? Hur gör jag nu ? Var ska grejerna packas upp ?
 7. Båda dessa filer borde jag nog installera då de är nyare än datorn.
 8. Jag vet inte hur jag ska göra för att nedladdningen ska lyckas och att drivrutinen sedan verkligen Installeras/Körs ?
 9. Hej ! ( Frågan gäller fast-PC ) Ända sedan Facebook gjorde sin massiva makeover för ett par månader sedan och sedan tvingade användarna att börja använda den med dess nya utseende osv osv så går ju FB otroligt sakta. Sidan laggar titt som tätt och ibland tom fastnar den i någon minut. Att ha flera FB sidor öppna samtidigt går typ numera inte. Datorn körs med nätverkskabel och fiber uppkoppling ( 100/100 )
 10. ( Konstigt att ASUS eget program föreslår en äldre drivrutin ) OK, men hur gör jag för att installera den nya drivrutinen och att det är den som sedan verkligen körs/används ?
 11. Hej ! Jag har ett ASUS PRIME B250M-PLUS moderkort som har ett inbyggt program som söker reda på olika former av uppdateringar till detsamma. Programmet heter ASUS EZ Update På senaste tiden dyker det upp ett meddelande från programmet på skärmen som säger att det finns en uppdatering av chipset. Problemet är att programmet inte verkar installeras fast man trycker på UPDATE och sedan följer instruktionerna och sedan startar om datorn. Vad gör jag för fel och hur gör jag för att få till installationen ?
 12. Jag har laddat ner programmet men när jag kör det så kommer följande ruta upp:
 13. Jag vet inte var jag i så fall skulle börja och med vilken äldre uppdatering Kan du ge något exempel på något som jag kan starta med ? Datorn är ju såklart inställd på att automatiskt hämta Microsoft uppdateringar och enligt den funktionen verkar det vara så att datorn är up to date så att säga. Men varför säger inte systemet till att vissa uppdateringar inte har lyckats ? Och varför har inte Microsoft programmet lösningar som man kan använda sig utav då datorn uppenbarligen inte kan ta till sig de uppdateringar som misslyckas ?