2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  526
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

2 följare

Om 2stroke

 • Rank
  Nybörjare

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jodå så småningom så gick det att få fram bilder på TV'n, men bilderna som visades var helt random och det gick tex inte att välja att en speciell Foto mapp och visa bilderna i den. Undrar varför ? Sedan kom jag tyvärr inge längre i detta då jag åkte hem efter mitt Jul firar besök så nu dröjer det fram till Sommaren innan jag är där och hälsar på igen.
 2. 1. Det låter ju bra. 2. Nedersta delen som jag inte postade ser ut så här:
 3. 1. OK, men är det i PC'n, TV'n eller i Router'n som man ska in och göra någon form av konfigurering för att få PC'n och TV'n att kommunicera med varandra ? ( Loggar jag in på Router'n så ser man att TV'n är ansluten till Router'n och det går även att gå ut på nätet med TV'ns fjärrkontroll. ) 2. Joo, jag såg den och det är den bilden som jag postat i inlägget ovan. SONY hänvisar till Router tillverkaren/leverantören då det gäller konfigurering av Routern, men TELIA vägrar hjälpa till med detta !
 4. 1. Jag tar för givet att Sony TV'n är fullt kompatibel med ett vanligt hemma nätverk. 2. Precis så här är det kopplat samt att jag har följt instruktionen som står och så långt stämmer allting:
 5. Router: Telia Sagemcom F@st 5370e Jag har pratat med Telia's support men de hjälper inte till med konfigurering av Router'n !! Någon som kan hjälpa ?
 6. Hej ! Mina päron skulle gärna vilja titta på bilder och filmer som ligger på deras fasta PC på deras Smart-TV Den fasta PC'n är ansluten med nätverkskabel till Telia's nyaste router och även TV'n är ansluten med nätverkskabel till routern. Men hur får man PC'n & TV'n att kommunicera med varandra i nätverket så att man kan visa bilder och filmer på TV'n ? Datorn har Windows-10 TV'n är en SONY
 7. Nej, jag hittar inte "Grammarly" där i listan Jag ser dock att då jag tex är inne på Facebook och skriver så börjar det föreslås en massa konstiga stavningar när jag skriver. Samma här nu när jag skriver detta inlägg så kommer det upp en massa röda streck under orden osv.
 8. Jag tror att alla tre jag visade innan har blivit installerade.
 9. Hanseg & Cecilia Kan ni förklara var och hur jag gör detta ? Känner mig osäker på att jag gör rätt och är på rätt ställe osv
 10. Jag har FireFox på min dator inte Chrome
 11. Ja, det är typ överallt där jag försöker skriva något det dyker upp.
 12. Jag använder FireFox och jag hittar inget där heller
 13. Hej ! Jag gjorde misstaget att ladda ner ett program som heter Grammarly som håller reda på rättstavning och grammatik när man skriver på Engelska. Problemet är att det ger sig in i allting jag gör/skriver på datorn. Nu i efterhand har jag läst på lite om programmet och det verkar vara ett riktigt skit program som så många andra saker bara vill åt dina pengar. Jag vill nu omedelbart 100% helt radera det men hittar inte det. Kan någon hjälpa mig hur jag får bort detta otyg ? Länk: https://app.grammarly.com/