2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  481
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

2 följare

Om 2stroke

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Datorn har Windows-10 Home så den lösningen som föreskrivs i länken funkar inte. Någon som vet hur jag går vidare ?
 2. Jag har installerat städ programmet CCleaner på min fasta PC som har Windows-10 När jag försöker köra programmet dyker följande ruta upp och programmet kan därmed inte städa som tänkt. Vad betyder det som står på begriplig Svenska ? Är detta något viktigt att låta vara så som det är ? Hur och var går jag in och justerar till detta så att programmet kan städa så som tänkt ?
 3. Verkar ju vara något helt onödigt, eller ? Och hur tar jag bort det ?
 4. Jag får den sista sidan som jag hade öppen som startsida oavsett om jag startar om datorn eller inte.
 5. Hej ! Ny blåst ASUS LapTop med Widows-7 Hur veta vad man kan ta bort och inte ta bort av alla grejer som automatiskt installerades ? Vilka av ASUS egna program kan man ta bort ? När jag startar datorn kommer jag först till något som heter "ASUS Express Gate" Vad är detta och till vad ska man ha det ?
 6. TACK för hjälpen. Nu är datorn tömd på allt av intresse och jag har blåst om den.
 7. Du får gärna skriva utförligt om hur jag ska gå tillväga med att kopiera över alla egna filer, dokument, foton, musik, osv osv. ( Joo, förstår detta med att alla program försvinner och måste installeras om, men det är inte problemet. )
 8. Hej ! Ska tömma en gammal ASUS LapTop med Windows-7 på precis allting och göra en ny så REN installation som möjligt. Den enda hårddisken är delad i 2 olika partitioner från fabrik. Hur ska jag gå tillväga för att flytta över allt innehåll till en extern Hårddisk för att spara ?
 9. Hej ! Min PC med Windows-10 segar ner sig något otroligt efter ca 1-2 dygn igång varande. Sidor fastnar helt ibland. Går knappt att skriva in i tex. adressfältet, göra sökningar eller tom skriva text i ett word dokument, texten kommer typ 20 sekunder efter att man skrivit något. Att vara på tex Facebook är bara glömma eller att kolla Telia webmail. Går ej ens att lyssan på webradio när det är som värst. Har provat rensat cookies och övrigt med CCleaner men inget hjälper förutom att starta om datorn och så upprepar sig mönstret. Vad är det för fel ?
 10. FireFox sparar ej den startsida jag vill ha när jag stänger av eller startar om datorn. Varför och hur gör jag något åt detta ?