Gå till innehåll

2stroke

Medlem
  • Innehållsantal

    590
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    2

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

2stroke's Achievements

(6/8)

  1. ASUS VivoBook med Windows 11 Hur ändrar man startsida till GOOGLE ? 🤔 Har försökt följa diverse lösningar som jag Googlat mig fram till men ingen verkar fungera. Hur jag än försöker ställa in så startar ändå EDGE med sin egen startsida. .
  2. Jag har inte haft något direkt program installerat för bildvisning utan bara kört på med Windows eget inbyggda. Kan du rekommendera något bra, snabbt och enkelt bildvisningsprogram som jag kan ladda ner ?
  3. Upptäckte nytt problem idag.... Bilder som finns sparade i .webp format går bara att öppna och stänga en i taget. Går ej heller att fortsätta bläddra framåt bland bilderna.
  4. 👌 Perfekt ! Funkade fin fint, men innebar plötsligt ett nytt problem också... ...Alla bilder som redan är sparade i .avif går ej att öppna och ej heller att spara ner nya filer som är i .avif format. Går ej heller att försöka ändra format på en bild som är i .avif på plats så att säga innan man sparar ner den i tex .jpg ( försöker numera alltid att direkt ändra format på alla bilder till .jpg innan man sparar ner )
  5. Jag skulle vilja använda Windows gamla vanliga fotovisare ( den som tex fanns i Windows-7 ) som tydligen ligger dold någonstans inne i registret och ska tydligen gå att aktivera med något slags registerhack. Någon som kan hjälpa mig hur jag gör ?
  6. Nej, det är det som är problemet att vad jag än ansluter extern så att säga via USB uttagen så dyker det inte upp i 'Den här datorn'
  7. Från det jag är van sedan länge på tidigare datorer XP/7/10 så visas alla grejer som är anslutna till moderkortet på ett eller annat sätt då man går in och öppnar 'Den här datorn' ( Jag har även en Lap-Top med Windows 11 och även på den visas allting man har anslutet när man tittar i 'Den här datorn' ) Tex: Så visas ju alltid datorns egen HDD som C Datorns egen CD/DVD spelare som D Ansluten extra hårddisk som E Ansluten kamera som F USB-minne som G osv osv osv osv........ Men på denna nya dator syns/finns ingenting under 'Den här datorn' förutom: * C , Datorns egen HDD. * D , CD/DVD spelare I övrigt helt blankt/tomt !?!?
  8. Splitter ny DELL PC med Windows-11 De olika enheterna har kabel anslutits via flera olika USB portar. Har även provat ansluta USB-stickor och minneskortläsare osv men inget av det som ansluts visas i 'Den här datorn'
  9. Kopplade igår in diverse externa grejer till datorn tex skrivare och skanner osv. Det började med att datorn bara stod och inte gjorde någonting alls när man kopplade in dem i de olika USB-uttagen på datorn. Datorn verkade tydligen inte känna av att man anslutit något till den och således satte datorn inte igång med att hämta tex installations filer för de nya enheterna osv. Varför ? Då tog jag fram installations CD-skivorna som följt med de externa enheterna. Yes det funkade, MEN de 'nya' enheterna syns inte i 'Den här datorn' Hur kommer jag runt detta ?
  10. Ok, ska flytta datorn och skärmen till stället där Routern står imorgon. Om du menar klockan nere i högra hörnet på skärmen... ...så går den rätt.
  11. Datorn är en stationär PC som står på ett ställe och är trådansluten till routern. Spelar det någon roll om jag går förbi routern ?
  12. 1. Hur och var gör man detta ? 2. Det står bara att: "Det gick inte att identifiera problemet under felsökningen" 3. Tror aldrig jag gjort det då mina kunskaper inte sträcker sig så långt.
  13. Nej ingen installation och/eller uppdatering såvitt jag vet.
×
×
  • Skapa nytt...