2stroke

Medlem
 • Posts

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

2stroke's Achievements

(6/8)

 1. Följande fakta hittar jag om ingångarna på TV'n Hur vet man om TV'n klarar av att återge signalen som Grafikkortet skickar till den på absolut bästa möjliga sätt ?
 2. TV: Sony KD-49XD8305 ( 4K ) ( 2~3 år gammal ) PC Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super Päronen skulle vilja ha TV'n i vardagsrummet konstant kabelansluten gentemot den fasta PC'n som står i deras arbetsrum. Men nu är frågan om ovanstående Grafikkort är "lämpligt" för att visa film på TV'n med maximal kvalité ? Nybörjare som man är så började jag läsa på lite om detta med att visa film/Tv via datorn på TV'n och det visar sig att detta tydligen kräver grafikkort med speciella egenskaper för att få riktigt bra/skarp bild på TV'n. Men jag hittar inte på ett enkelt begripligt sätt uppgifter om ovanstående grafikkort har dessa egenskaper eller inte ? Har tydligen någonting att göra med bla något som kallas "Pixelklocka" och "Timings" ( jag fattar ingenting ) Någon som kan hjälp mig bringa klarhet ?
 3. Ja, det blir samma felmeddelande oavsett vilket jag väljer.
 4. Jag har startat om datorn flera gånger och sedan gått tillbaka och provat båda SetUp alternativen ovan, men samma meddelande dyker upp hela tiden. Vad gör jag för fel ?
 5. Jag provade med det 1'a alternativet ( 3825 kB ) Det som händer är att detta meddelande dyker upp....
 6. Ok, jag gjorde en mapp på D: Men sedan finns det ju 3 olika SetUp Vilken ska man välja ?
 7. OK, men var och på vilken HDD ? Datorn har 2 olika HDD. C: ( SSD ) Innehåller bara OS ( 250 GB ) D: Allt övrigt ( 1 TB )
 8. Steg 3 , eller ? Hur gör jag nu ? Var ska grejerna packas upp ?
 9. Båda dessa filer borde jag nog installera då de är nyare än datorn.
 10. Jag vet inte hur jag ska göra för att nedladdningen ska lyckas och att drivrutinen sedan verkligen Installeras/Körs ?
 11. Hej ! ( Frågan gäller fast-PC ) Ända sedan Facebook gjorde sin massiva makeover för ett par månader sedan och sedan tvingade användarna att börja använda den med dess nya utseende osv osv så går ju FB otroligt sakta. Sidan laggar titt som tätt och ibland tom fastnar den i någon minut. Att ha flera FB sidor öppna samtidigt går typ numera inte. Datorn körs med nätverkskabel och fiber uppkoppling ( 100/100 )
 12. ( Konstigt att ASUS eget program föreslår en äldre drivrutin ) OK, men hur gör jag för att installera den nya drivrutinen och att det är den som sedan verkligen körs/används ?
 13. Hej ! Jag har ett ASUS PRIME B250M-PLUS moderkort som har ett inbyggt program som söker reda på olika former av uppdateringar till detsamma. Programmet heter ASUS EZ Update På senaste tiden dyker det upp ett meddelande från programmet på skärmen som säger att det finns en uppdatering av chipset. Problemet är att programmet inte verkar installeras fast man trycker på UPDATE och sedan följer instruktionerna och sedan startar om datorn. Vad gör jag för fel och hur gör jag för att få till installationen ?