2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  507
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

2 följare

Om 2stroke

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Efter att Microsoft har gjort diverse automatiska uppdateringar på den fasta PC'n upptäckte jag att ljudikonen nere i Höger hörn är borta samt att alla enhetsljud är borta då man tex sätter i eller tar bort ett USB-minne osv osv. Dock fungerar det vanliga ljudet då man tex tittar film eller lyssnar på nätradio. Hur får jag tillbaka enhetsljudet samt ljud ikonen nere till höger i aktivitetsfältet ?
 2. Jag har provat både hålla inne ALT och att bara trycka på den, men ingen skillnad
 3. Joo, men man kommer ju bara in in nån slags loop som egentligen inte leder någon vart. Har även kört Windows eget felsökningsprogram och startat om flera gånger men verkar inte hjälpa. Har även provat att manuellt installera vissa av uppdateringarna men då säger datorn bara att den och den uppdateringen redan är installerade Följande 2 olika bilder kommer fram då man kör Windows eget felsöknings program:
 4. Enligt den beskrivningen så ska det finnas en slags klickbar menyrad överst där man väljer tex Avancerade Inställningar ....Jag har dock ingen sådan klickbar menyrad på min sida ???
 5. Hmmmm....... Jag hittar inte något ställe med Avancerade Inställningar
 6. Jag har kört både ASUS & INTEL's kontrollprogram för hårdvarudrivrutiner och installerat dem som programmen säger har saknats. Dock går inte den senaste uppdateringen för grafiken att använda sig utav då bildskärms grafiken blir helt tokig.
 7. ASUS LapTop med ny installerad "ren" version av Windows-7 När man tittar i uppdateringshistoriken så ligger det ett gäng uppdateringar som har hämtats men som av någon orsak inte kan installeras. Vad är fel ?
 8. ASUS LapTop med Windows-7 Varför väljer datorn att alltid koppla upp via WiFi mot routern istället för via nätverkskabeln fast den sitter i datorn ? Går detta att ändra på något sätt ? Enda sättet som jag klarar av att styra om varifrån den ska koppla upp är genom enhetshanteraren och inaktivera det trådlösa nätverkskortet.
 9. Jag har nu på de sätt jag klarar uppdaterat hårdvaran i datorn via ASUS support sida med drivrutiner, men datorn vill inte alls köra den sista grafik uppdateringen som finns på ASUS sida. Om jag kör den sista grafik uppdateringen så blir bildskärmens upplösning helt tokig.
 10. Jag hittade några nyare drivrutiner till hårdvaran i datorn som jag installerade varvid nästan alla ovanstående misslyckade uppdateringar försvann, men inte alla !
 11. DELL LapTop som legat i ca ½ år och nu gjordes en ren ominstallation av Windows-7 OK, ska gå till DELL's sida och se om jag kan hitta något.
 12. DELL LapTop Det är ca ½ år sedan datorn använts så jag kommer inte ihåg några speciella saker som skulle ha gjorts tidigare. Datorn har blivit liggandes i väntan på tid och så kom det en flytt i vägen också. Det jag kommer ihåg är att datorn har blivit mer och mer seg och fått svart skärm lite då och då och till slut så låste sig datorn typ permanent och då gjordes en ren nyinstallation av Windows-7 och där är vi idag. Den har varit så här sedan nyinstallationen gjordes för ca 1 vecka sedan.