2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  478
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

2 följare

Om 2stroke

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. 2stroke

  FireFox Sparar ej vald startsida... ?

  Jag får den sista sidan som jag hade öppen som startsida oavsett om jag startar om datorn eller inte.
 2. 2stroke

  FireFox Sparar ej vald startsida... ?

  Ingen som vet ?
 3. Hej ! Ny blåst ASUS LapTop med Widows-7 Hur veta vad man kan ta bort och inte ta bort av alla grejer som automatiskt installerades ? Vilka av ASUS egna program kan man ta bort ? När jag startar datorn kommer jag först till något som heter "ASUS Express Gate" Vad är detta och till vad ska man ha det ?
 4. 2stroke

  Tömma en LapTop med Windows-7 , Hur göra ?

  TACK för hjälpen. Nu är datorn tömd på allt av intresse och jag har blåst om den.
 5. 2stroke

  Tömma en LapTop med Windows-7 , Hur göra ?

  Du får gärna skriva utförligt om hur jag ska gå tillväga med att kopiera över alla egna filer, dokument, foton, musik, osv osv. ( Joo, förstår detta med att alla program försvinner och måste installeras om, men det är inte problemet. )
 6. Hej ! Ska tömma en gammal ASUS LapTop med Windows-7 på precis allting och göra en ny så REN installation som möjligt. Den enda hårddisken är delad i 2 olika partitioner från fabrik. Hur ska jag gå tillväga för att flytta över allt innehåll till en extern Hårddisk för att spara ?
 7. 2stroke

  Dator segar ner sig... ?

  Hej ! Min PC med Windows-10 segar ner sig något otroligt efter ca 1-2 dygn igång varande. Sidor fastnar helt ibland. Går knappt att skriva in i tex. adressfältet, göra sökningar eller tom skriva text i ett word dokument, texten kommer typ 20 sekunder efter att man skrivit något. Att vara på tex Facebook är bara glömma eller att kolla Telia webmail. Går ej ens att lyssan på webradio när det är som värst. Har provat rensat cookies och övrigt med CCleaner men inget hjälper förutom att starta om datorn och så upprepar sig mönstret. Vad är det för fel ?
 8. 2stroke

  FireFox Sparar ej vald startsida... ?

  FireFox sparar ej den startsida jag vill ha när jag stänger av eller startar om datorn. Varför och hur gör jag något åt detta ?
 9. Min fasta PC med Windows-10 har den egenheten att den sporadiskt går ur Viloläge. Detta är jäkligt irriterande ! Har provat att koppla bort alla externa enheter som är kopplade till den men det händer ändå. Någon som kan hjälpa ?
 10. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  TACK till Venoms & Cecillia för hjälpen ! ...nu verkar allting fungera !
 11. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Efter att ha tittat efter något likande så hittade jag ett ställe och där valde jag då att Erhåll Automatiskt.
 12. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Man verkar kunna nå det trådlösa nätverkskortet från två olika ställen... * System --> Enhetshanteraren * Nätverksanslutningar Har provat att Höger klicka och välja Egenskaper för det trådlösa nätverkskortet men hittar inte något alternativ där man kan välja eller ändra IPv4 eller IP Nere i Högra hörnet indikerar det att det trådlösa kortet tar emot mycket stark signal så fungerar verkar det göra, men ändå inte. Någon som kan guida mig ?
 13. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Hur och var ställer man in det ? Har datorn som bil dator så är väldigt sällan uppkopplad mot nätet, vet alltså inte riktigt när "problemet" uppkommit.
 14. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Provade nu att ansluta med nätverkskabel och då verkar den fungera, men inte trådlöst ( och det är så jag vill använda datorn )