2stroke

Medlem
 • Innehållsantal

  470
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  2

2 följare

Om 2stroke

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Norrbotten

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Min fasta PC med Windows-10 har den egenheten att den sporadiskt går ur Viloläge. Detta är jäkligt irriterande ! Har provat att koppla bort alla externa enheter som är kopplade till den men det händer ändå. Någon som kan hjälpa ?
 2. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  TACK till Venoms & Cecillia för hjälpen ! ...nu verkar allting fungera !
 3. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Efter att ha tittat efter något likande så hittade jag ett ställe och där valde jag då att Erhåll Automatiskt.
 4. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

 5. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Man verkar kunna nå det trådlösa nätverkskortet från två olika ställen... * System --> Enhetshanteraren * Nätverksanslutningar Har provat att Höger klicka och välja Egenskaper för det trådlösa nätverkskortet men hittar inte något alternativ där man kan välja eller ändra IPv4 eller IP Nere i Högra hörnet indikerar det att det trådlösa kortet tar emot mycket stark signal så fungerar verkar det göra, men ändå inte. Någon som kan guida mig ?
 6. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Hur och var ställer man in det ? Har datorn som bil dator så är väldigt sällan uppkopplad mot nätet, vet alltså inte riktigt när "problemet" uppkommit.
 7. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Provade nu att ansluta med nätverkskabel och då verkar den fungera, men inte trådlöst ( och det är så jag vill använda datorn )
 8. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Så här ser den ut:
 9. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  OK, men hur gör jag eller hur ser jag att det funkar/inte funkar ?
 10. 2stroke

  Kommer inte ut på Internet ?

  Hej ! Lap-Top med Windows-XP Går ej längre att komma ut på Internet, det är ungefär som att den inte kopplar upp sig. Har provat både med inbyggda IE och även med FireFox i övrigt funkar datorn fin fint. Vad är det som hänt och vad gör jag åt felet ?
 11. Hej ! Windows-10 verkar ju ha den stora fördelen att om det tex har blivit ett strömavbrott så återskapas alla Internetsidor och flikar man haft öppna igen då strömmen kommer tillbaka. Samma sak då det ibland står att något måste uppdateras. ...men inatt då min dator var på hela natten så nu på morgonen är alla de sidor och flikar jag hade öppnade spårlöst borta. Förmodligen har ju datorn gjort nån form av uppdatering men varför återkommer inte sidorna/flikarna automatiskt ? Går det att återskapa de sidor/flikar jag hade öppnade igår ? Finns det någon inställning att göra så att den alltid kommer ihåg vilka sidor/flikar man hade öppnat ?
 12. 2stroke

  Hjälp med inställningar... ?

  Jag skrev som exempel: Facebook eller i olika Forum osv. 1. På den aktuella datorn är det EDGE och IE-11 som är webbläsare. och det verkar som att ingen av dem ligger i bakgrunden och kollar rättstavning vid besök på tex Facebook eller diverse Forum. Går det att ställa in att de ska göra det ? 3. Kan du beskriva var och hur man gör detta ?
 13. 2stroke

  Hjälp med inställningar... ?

  Är på besök hos föräldrarna och de har problem med deras fasta PC som har Windows-10 * Var slår man på rättstavning så att datorn alltid kollar stavningen tex när man är inne och skriver på ett forum eller facebook osv ? * När man har gjort en bild sökning så kommer man alltid till någon slags hänvisnings sida först där man måste trycka på en länk för att sedan komma vidare till bilden. Hur få bort denna dumma omdirigering ? * När man klickar på en "Länk" eller en webbadress i ett e-mail så kommer man inte vidare dit Hur ändrar man detta ?
 14. 2stroke

  Går ej att stänga av datorn... ?

  Är på besök hos föräldrarna och de har problem med deras bärbara dator som har Windows-10 inte går att stänga av samt att datorn har 6 olika användare. 1. När man väljer alternativet "Stäng Av" så ser det först ut som att datorn stänger ner och av, men sedan så kommer inloggnings skärmen upp. Har även försökt stänga ner ifrån inloggningsskärmens alternativ i nedre Högra hörnet, men även då händer inget. Det är som att datorn går i en slags "loop". Detta gör att datorn inte går att stänga av på annat sätt än att hålla inne strömbrytaren tills datorn dör. Hur fixas detta ? 2. På inloggningsskärmen finns det konstigt nog 6 olika användare. 3 stycken som är inne i en Cirkel och 3 stycken som är inne i en Fyrkant. Hur fixas detta ?