Gå till innehåll

Hoonken

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Hoonken

  1. Hoonken

    Tom skärm

    Tack snälla. Det funkade jättebra med alt II.
  2. När man startar upp datorn från viloläge så står det hur många mail man har på sin hotmail vi MSN messenger.Jag vill inte att det ska synnas på min dator, hur får man bort det. Antalet mail som står där stämmer sällan överens med det faktiska antalet dessutom. Om man kör markören över mailantalet så visas även mailadressen. Hur gör man för att messenger ska funka utan att det visas när man startar dator från villäget. Just nu är messenger, live ocksåvidar avinstalerat. Lite hemligheter vill man ha på en delad dator. /Hoonken.
  3. Hoonken

    Tom skärm

    Hej. Har letat på forumet men inte hittat något liknande detta. Min dator har "slarvat" bort iconerna och Start fältet längst ned är borta. När man startar datorn så tar den längre tid än normalt att starta och när den startar så kommer bara bakrundsbilden upp på skärmen men inga iconer. När man stänger av datorn med hjälp av enhetshanteraren så tar även det längre tid en normalt. (den läser in nya inställningar.) Är det något virus? Finns det något att göra? /Hoonken.
  4. Hoonken

    XP - Vista.

    Hej. Hoppas jag kan få hjälp här, från alla med samlad kunskap om vista och XP. Min sambo har en förmånsdator som levererades med XP men under "abonemangstiden" fick hon ett erbjudande om att få uppgradera till Vista för en ringa peng. För ca 1 månad sedan så började den att krångla och vi snabbade oss att ta back-up på den med hjälp av Vista. När datorn kommer tillbax så är det bara XP på den och då känner inte XP igen och kan köra återinstallation av Back-upen. Mina frågor är således. 1, finns det något sätt som man kan kör back-upen med annat program? 2, Eller måste vi skaffa fram Vista på något sätt? /Hoonken.
×
×
  • Skapa nytt...