Johanna23

Medlem
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Johanna23's Achievements

(2/8)

 1. Du borde nog oroa för dig själv eftersom du verkar va orolig hittade länken och postade det här, jag spelar gratis ibland, när jag är ledig från jobbet, men inte spelat på flera år med pengar och tänker inte heller göra det, så om det är nån som känner sig träffad så är det väl du, och verkligen en dum post av dig att ens starta denna topic.
 2. Orka asså, bara för det hänt en enda person så behöver inte det betyda att det kan hända andra också, fast andra spelat spel med pengar och fortsätter att göra det, detta var det dummaste inlägget någonsin.
 3. Men lilla vännen jag vet allt det här, men min fråga var varför går det inte at ha ljud med någon annan via MSN 8.5 på xp om man högerklickat på MSN och klickat på Kompatibilitet med Win2000 ? hur ska man åtgärda detta problem?
 4. windows 8.5 kan inte starta microfon med andra eftersom jag har ändrat till Kompatilbitet med Windows2000 hjälp snälla? hur ska jag göra? tack.
 5. synd att man ej kan connecta till en annan dator med teamviewer ifall internet-connection är felaktig eller om man fått virus som har blockerat TCP lr nåt, för jag brukar hjälpa syrran ibland men när hennes internet-connection ej funkar då är TeamViewer värdelös.
 6. det är juh detta jag absolut hatar med, jag vill att det ska låta så tyst så möjligt och med XP och Vista så var det tyst o bra men med nya Win7 så låter det nästan hela tiden det är jobbigt att lyssna o datorn blir mycket mer varmare, vad ska man göra åt detta ? har en toshiba laptop.
 7. Jag har avinstallerat google toolbar men ibland går det inte, synd att det inte är någon som vet vad problemet kan vara.
 8. Jag har provat med allt men snälla jag vill ha KORREKT fix , och inte bara gissningar för jag har avinstallerat o installerat om flera gånger o försökt allt, men om du verkligen vet hur man fixar detta snälla säg då? för detta är jobbigt , många sidor som jag vill besöka så krävs att activex måste installeras och då fastnar hela IE8. tack.
 9. Ok, men det är en engelsk version , jag vill helst ha en svensk IE8 tack.
 10. Jo men jag tror att det funkar när jag avinstallerar GOOGLE TOOLBAR då går det köra scan from symantec eller f-secure tillexempel. MrO det står faktiskt SP2 och jag har SP3 men visst jag kan testa det med , bara det funkar så, ska testa det nu.
 11. funkar ej , funkade en gång när jag avinstallerade google toolbar men nu är det samma s**t igen ingen som vet exakta problemet och kan detta snälla? tack.
 12. Problemet är att jag verkligen gillar google toolbar och använder det ganska ofta och har så många Favorit-länkar Bokmärken så jag vill helst inte avinstallera det , men jag tror att det är google toolbar som ej låter mig scana för jag testade att avinstallera det och det funkar, hur gör man nu då ? tack.
 13. Hittar inte Enable third-party browser det heter väl Aktivera tillägg för tredje parts webbläsare på svenska? men hittar inte denna fönster/inställning-
 14. Jag har installerat IE8 från Microsoft hemsida , jag har kört cleaner, jag har den senaste versionen av FlashPlayer ActiveX och Plugin och Adobe Shockwave Player. Vet inte vad jag ska göra , vad kan det vara för fel ? åh tack.