Gå till innehåll

Rosalia

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Rosalia

  1. Nu har jag kört båda programmen du rekommenderade Hans. Speccy gav felmeddelandet: Microsoft visual C++ runtime error. This applikation has requested the Runtime to terminate it in unusual way. Vet inte om Speccy testade hårddisken . Den tog trots felmeddelandet fram allt utom hårddisken. Tempen på hårddisken är 43. Om jag .klickade på felmeddelandet stängdes Speccy. I samma veva får jag meddelande att Firefox kraschat.Men den fungerar nu. Körde HD Tunepro och hårdisken tycks må bra. Benchmarktestet gav min 4,1 Mb/s, max 31,8och medel 24,7 Accesstid 16,3ms Boost rek 77,0 Mb/s 0ch CPU usage är 18,7 Övriga tester var ok. Jag börjar luta åt att jag måste undersöka de två USB portarna hårdvarumässigt. Med tanke på det höga utnyttjandet av mobila bredbandet och kraschen av USB minnet verkar det som om det rasar ut signaler därifrån. Finns det några program till det? Tack för hjälpen hittills Hans. Orkar du eller nån annan hjälpa mig?
  2. Den är utrustad med intel ® Celeron ® M 1,4 GB 6 hz 1.24 GB rom Win XP med servicepack 3. För tre månader sen installerade jag om datorn från grunden med NTFS formattering och alla annat från CD inget gammalt fick följa med. Men efetr det började jag plötsligt förbruka över 20 GB i månaden på mitt mobila bredband. Tidigare gick det åt mellan 4 och 9 GB. Ingen förändring i mitt beteende.Använde Spotify och nån gång youtube, Facebook och Farmville. Provade med NetWorks och mätte trafiken och det stämde - det vara bara det att nu förbrikade jag ännu mer över 20Gb på 13 dagar???? Dessutom smällde en av mina USB diskar oväntat vid uppstart en dag, den satt på huben, en Belkin. Den kan återställas men det kostar 3,500 och det har jag inte råd med. Program kraschar eller stängs av oväntat. Jag upplever datorn som långsam även när jag inte är uppkoppload. Det verkar vara ett hårdvarufel men vad? Tidigare i vintras blev den varm. Ev damm i fläkten. Vi blåste och det blev det bättre. Är alla mina problem en följd av värmen? Kan nån hjälpa innan jag slänger ut datorn genom ett stängt fönster. Den är ung. fem år gammal.
  3. Tack för svaren. Min dator har krånglat och krånglat igen och igen. Vi blåste bort (in) en dammtuss men vart den tog vägen kan man ha mardrömmar om. Och nu står datorn nästan stilla tidvis. Jag behöver slimma bort funktioner som är onödiga.
  4. Ursäkta tänkte mig inte för. Distributed Transaction Coordinator skulle jag vilja stänga av men jag törs inte. Den verkar handla om nätverk och servrar men jag kan ju ha fattat fel?
  5. Eller vad kan jag ta bort och i så fall var och hur? Har XP med sp 3 och IE 8 Räcker det inte med att stänga av i Tjänster? Listorna jag läser gäller det rensning av registret? Lite frånåkt numera behöver lite uppdatering. Rosalia
×
×
  • Skapa nytt...