Gå till innehåll

zinga

Medlem
  • Innehållsantal

    52
  • Gick med

  • Besökte senast

zinga's Achievements

(2/8)

  1. Hej! Jag läste din länk ocg jag ska kolla gångjärnen.. tack för tipset.
  2. jag läste faktiskt tidning om detta... datortavla, löjligt. jag får se hur jag gör med datorn
  3. har det något med biosen att göra?? jag har flashat den idag , till ny version- hjälpte inte.
  4. ett par månader, det är egentligen min dotters,men hon fick damp till slut. så jag fick köpa en ny till henne,men jag tycker att det är synd att inte använda den,det är bara detta problemet som jag har berättat om.
  5. mja, dit resonemang håller inte, tycker jag. jag har så att när skärmen fälls ner , alltså stänger datorn så går datorn ner i viloläge. men när jag ska starta upp datorn från 0 inte vilo,vila så måste jag fälla/stänga skärmen direkt efter jag har tryck in strömknappen. och då borde det enligt inställningarna i windows gå ner till viloläge , men datorn fortsätter att ladda in windows, när jag hör att skrivbordet är uppe, så kan jag öppna datorn och göra vad jag nu ska. märkligt beteende, men det är en HP också. jag såg tror jag, på pcförallas sida att HP låg i topp med service ärende inom 3år.
  6. ja det ser knepigt ut jag vet att om jag börjar att skruva och ta isär datorn så kommer den aldrig att starta.
  7. jag hade fel, den riktiga beteckningen ska vara HP G7030EO och inget annat
  8. ja , det låter troligt , men jag får inget blinkande eller bep vid uppstart,men jag läste att jag kan klicka på f2 vid uppstart då sker en diagnos. ska prova detta, jag återkommer
  9. Ja, det låter troligt , men när windows är laddad så kan jag ha skärmen i alla läge.... jag tycker att det lutar mot glapp i grafik kortet, låter det troligt?? men det är väl inget som jag själv kan göra något åt? ser man direkt vad som är grafik kortet i en bärbar?
  10. Hej! Ja,fläkten låter normalt, den kör på bra vid uppstart, och lugnar ner sig när windows och alla drivrutiner är laddade. jag får samma fenomen mär jag startar på morgonen (kall dator)
  11. ja,det syns inget som jag kan se , inte ens HP:s bios inställningar, som man normalt kan se direkt. Det hjälpte inte med uppdaterade drivers för grafiken men när windows är in laddad så syns allt som normalt, förutom vid omstart (se ovan) Jag installerade win 7 för jag tänkte att ett nyare OS har bättre startBoot.
  12. jag var precis inne och ladda ner bios flash, med det blev inte bättre efter installationen eller flashen. jag provar ditt förslag . tack!
  13. Hej! Det är en HP G7000 , med Intel grafik
  14. Hej! Jag har en HP 1.5 år gammal som börjat att trilskas!! När jag startar upp från noll , alltså inte viloläge eller vila , så är skärmen vit med tvära ränder!!!!!!!!! jag ser aldrig vad som sker innan skrivbordet är uppe. Vid viloläge sker samma som ovan, men ska jag starta om , så måste jag fälla locket ett par sekunder efter oppstarten,annars kommer aldrig windows att synas (vit tvära ränder) jag har installerat över( som windows .old ) vista med win7, på det vanliga viset med formatering hade aldrig fungerat ,(alltid vit skärm) jag har provat. någon som vet vad detta är??? /Anders
×
×
  • Skapa nytt...