Gå till innehåll

matsberg

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

matsberg's Achievements

(1/8)

  1. Jag vill använda tangetbordet som I XP. Det är bra när jag titta på t.ex en musikmapp och scrollar med nerpil och har handen kvar på musen.
  2. Om jag står i ett bibliotek och pekar med musen på en mapp så rullar den upp i högerfönstret, men om jag kör nerpil på tangentbordet så händer inget. Går det att fixa så att även nerpil rullar upp innehållet i mappen? /Mats
  3. När jag kör microsoft update så blir det stopp. Jag får svar att det fordas administratörsrättigheter. Jag är inloggad som administratör så jag förstår inte vad det fattas. Vad göra?
  4. matsberg

    Fakt98

    Hej. Är det någon som har installationsprogrammet för Fakt98 från Cidenco? Jag har licens till programmet men har tappat bort inst.programmet. Jag behöver installera om Windows och företaget finnes ej längre. Mvh Mats Östberg
  5. Hej.

    Har du installationprogrammet till Fakt98?

    Jag har tappat bort mitt och letar förtvivlat efter det.

    Kan jag få hämta det hos dig?

    Mvh

    Mats Östberg

  6. Nej, inget felmeddelande, det ju dock att öppna t.ex hämtade filer från högersidan, men det är bättre när jag hade dom på vänstersidan när jag ville flytta filer.
  7. Ja, jag har gått igenom allt, men inget hjälper. Det närmaste borde vara "återställ favoritlänkar" men det funkar ej.
  8. Hej. Mapparna i "Favoriter" i utforskaren har försvunnit och finns endast i det högra fältet. Hur får jag tillbaka dom under "Favoriter" i det vänstra fältet? /Mats
  9. Just det. men det händer inget. Det skall ju komma upp ett fönster från adressboken om jag inte minns fel.
  10. Vad jag menar är att om jag är på en hemsida och vill tipsa en kompis, så kan man klicka på Arkiv och sedan gå ner till Skicka och gå ut ett steg och välja Länk med e-post. Den funkar inte mer för mig.
  11. Koppla länk till e-post funkar inte, hur får man tillbaka det?
×
×
  • Skapa nytt...