Gå till innehåll

Faddee

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Faddee

  1. Bra där. Vill Microsoft göra oss och sig själva en tjänst så har de två val: Antingen så lägger de ner utvecklingen av Internet Explorers layoutmotor (Trident) och börjar använda sig av WebKit eller Gecko istället, eller så gör de Trident öppet (open source).
  2. Som webbdesigner måste jag lyfta ett finger. De mest grundläggande anledningarna till att INTE förespråka IE: Dåligt stöd för CSS3. Dåligt stöd för HTML5. Tuggar enorma resurser från datorn. Detta medför att webbyråer måste lägga extra resurser på att få hemsidorna att bli cross-browser. Det vill säga att de ska fungera på alla webbläsare. Vilket i slutändan påverkar kunden som får betala mer. Javascript-motorn är bortom all kritik. Den har förvisso blivit snabbare sen IE6 men är fortfarande betydligt segare än konkurrenternas. Detta är väldigt illa då Javascript används mer och mer på sajterna. Om vi ska kolla på bevis så kan ni själv göra standardiserade tester så som Acid3 och SunSpider och jämföra själv med IE och andra webbläsare. Vill ni förespråka en webbläsare så tycker jag att Google Chrome är det rätta valet. Inte en webbläsare som ligger flera år efter i utvecklingen. Chrome är snabb, har bra stöd för CSS3 och framför allt visar hemsidorna korrekt efter W3C standard. Tack för mig.
  3. Ja, jag kör enbart Windows 7 RC på datorn och har licens för Windows Vista Home Premium. Hur kontrollerar Microsoft att jag har rätten att installera en uppgraderingsversion? Ber de mig ange sig gamla licensnyckel eller hur löser de den biten? Jag har nämligen aldrig köpt en uppgradering av Windows förr och det är svårt att hitta information om hur de olika licenserna fungerar i praktiken så jag vill vara säker på att jag inte kommer till en återvändsgränd och min Windows 7 uppgraderingslicens blir helt värdelös. Tack för ditt svar.
  4. Jag har uppgraderat min dator från Windows Vista till Windows 7 RC. Nu när Windows 7 finns tillgänglig i butikerna så skulle jag vilja införskaffa mig det och göra en ominstallation/uppdatering på min dator utifrån den installerade Windows RC-versionen. Min undran är om det är tekniskt möjligt att göra detta med en uppgraderingslicens trots att jag inte har min Windows Vista-version installerad på datorn?
×
×
  • Skapa nytt...