Gå till innehåll

Colaik

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Colaik

  1. Försöker köra Windows update från webbsidan. Kommer dock inte så långt förrän jag får meddelandet att jag måste logga in som admin. Tittar jag i användarkonton så finns det bara ett konto: admin. Hur löser man detta?
  2. Till Grafikkortet menar du?
  3. Tack för tipsen, tyvärr så har jag gått igenom alla de tips som de ger. Vet inte om det är enklare att köra via VGA istället? Sämre kvalité?
  4. Jag har just uppgraderat till Windows 7 Home Premium från Vista. Allt har gått utan problem. Nästan.. Det har uppstått ett mycket irriterande problem som jag inte klarar av att lösa. Jag har kopplat datorn via en HDMI kabel till min hemmabioförstärkare och vidare till TV. Detta har tidigare fungerat perfekt men nu har jag fått problem med att få rätt storlek på bilden i TV:n Jag har Mobile Intel® PM965/GM965/GL960/GS965 som kort i datorn. Jag har försökt alla inställningar som finns vad gäller kloning och olika upplösningar. Antingen blir bilden för liten på TV eller också för stor! Finns något tredjepartsprogram man kan göra för att justera detta? Känns surt att behöva gå tillbaka till Vista bara för detta! HJÄLP!
×
×
  • Skapa nytt...