Gå till innehåll

visse

Medlem
  • Innehållsantal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av visse

  1. Windows 10 är gratis,frågan är om det kommer Windows 10.1 osv.som kostar? Eller bara byta namnet Windows skulle också fungera.
  2. Helt rätt att ifrågasätta,operativt system har alltid kostat från microsoft förut.
  3. Det säkraste är att inte använda datorn alls det kan dock bli trist i längden men säkert för den fd.användaren. Bedrägeri är väl fel ord det är frivilligt att ha betalprogram plus att det även finns gratis alternativ,var i ligger bedrägeriet? Virus/trojaner existerar så det är inget bedrägeri sen är det upp till var och en ha skydd eller inte.
  4. Jo så är det men om man använder ett gratis antivirus på samma dator i några år där är frågan om det finns nån slags begränsning för det, borde finnas en poäng att folk ska gå vidare till deras betalversion,är inte tanke att folk ska vilja köpa deras betalprodukt som även ger bättre skydd totalt i samma säkerhetssvit ? Men är det nån som haft samma gratis antivirus på samma dator i flera år..kan ju informera hur det är.
  5. Gratisversionerna som tex.AVG,Avast mm.ni som använder det har det nån begränsning i tid på samma dator att kunna använda det ? Känner till en som använde AVG sen inte fick använda det längre,stämmer det för jag vet inte om denne är speciellt insatt i det kan ju ha misstagit sej och trott det. Vore bra om nån vet mer om det.
  6. Nu har dom det ser jag ett enkel rootskydd vilket inte visade på en annan länk till dom.
  7. har inte uppdaterat sin status ännu

  8. Om det inte har avancerad anti-rootskydd och det inte tas upp i jämförelsen om enkelt rootskydd mellan gratis och betalversion innebär det att enkelt rootskydd finns i gratisversionen då ? Det borde dom ta upp i såna fall att det finns ett enkelt rootskydd och även avancerat rootskydd,nu tolkas det att det inte har något rootskydd alls vilket kanske är så.
  9. Är det en fråga till mej ? En och samma säkerhetssvit kan ju vara mindre resurskrävande än olika fristående jag menar att det inte är bara säkerheten utan helheten med samma säkerhetssvit där annat tas in också. Har AVG free edition rootkitskydd ?
  10. Behövs inte resoneras för två likvärdiga säkerhetssviter välj det du tycker själv är bäst,inte vad andra tycker och byt efter ett år till det andra sen borde du vara säker på vad som passar dej.
  11. Du är inte tillräcklig insatt som hävdar att gratis är lika bra som betalprogram i ett paket med inbyggd brandvägg,jag resonera logiskt och inget annat din tolkning stämmer inte.Även AVG har betalprogram skulle det vara jämbördigt med deras egna gratisversion menar du ?Svaret är nej ! Självklart är inget virusprogram garanti för en ren dator men för att minska riskerna är komplett betalprogram alltid bättre än gratis version sen att använda samma säkerhetspaket är alltid det bästa istället för olika gratis uppdelade säkerhets paket. Gratis är gott nog till dom som inte vill ha en bättre säkerhet.
  12. Kan instämma att jag inte haft problem med panda och om man har problem kan det bero på annat än själva virusprogrammet.
  13. Man måste inse att gratis virusprogram inte är lika bra som betalprogram sen om man har samma paketlösning som brandvägg/antivirus i samma är det bästa. Ett gratis antivirus är inte tillräckligt bra täcker inte som ett betalprogram,i jämförelse är gratis inte gott nog för att ersätta ett betalprogram. Så satsa på ett betal antivirusprogram med flera licenser så är det inte speciellt dyrt istället för ett ofullständigt gratisprogram...gäller även brandvägg.
  14. F-secure rensningprogram har tydligen hängt upp sej och då kan du istället köra annat spionprogram sen prova igen med F-secure om det upprepas att det stannar upp borde du kontakta F-secure supporten om det. Min egna erfarenhet med F-secure är negativa och därför när det var dags att förlänga licensen bytte jag till annat,har inte blivit missnöjd av det.
  15. Hade F-secure en gång i tiden bytte för jag tycker inte det är smidigt och det strulade även alternativet är att du använder annat resningsprogram..stäng ner F-secure helt. Sen skaffa annat antivirusprogram som är mer användarvänligt. visse
  16. visse

    fönster

    Har windows 7 och när jag har ett fönster uppe på skrivbordet sen ska minimera det så ska det läggas i aktivitetsfältet precis som på xp och vista nu så har det fungerat en gång på det viset men annars så försvinner fönstret helt och jag vet om den där tomma lilla markerade fältet längst ner till höger på aktivitets fältet..men jag föredrar på det gamla sättet att fönstret minimeras ner direkt synligt på aktivitetsfältet,är smidigare. Är det nån som vet hur man får fönstret att minimeras synligt ner till aktivitetsfältet?..märkligt det fungerade en gång bara. Sen star force skyddet verkar inte kompatibelt med windows 7 har försökt uppdaterat men det blir inte bättre så vad göra ? mvh.visse
×
×
  • Skapa nytt...