Gå till innehåll

Ken

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Ken's Achievements

(1/8)

  1. Tack för tipset, nu fick jag datorn ansluten till domänen. Men finns det nåt sätt att kringå att man inte behöver för varje enskild dator manuellt sätta att den skall mot domänkontrollanten?
  2. Jag försökt göra en domain controller av Windows Server 2012 enligt artikeln nedanför. http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/12370.set-up-your-first-root-windows-server-2012-domain-controller-step-by-step.aspx Installationen gick utan några felmeddelanden. Men när försöker ansluta en dator till domänen får jag följande felmeddelande. The following error occurred attempting to join the domain "Test": The specified domain eihter does not exist or could not be contacted. Är det nån som kan hjälpa?
  3. Finns det att att få MUI pack för Windows Essentials 2012? I sådana fall var på internet hittar man det?
  4. Vet nån ett bra tips på ett webradio plugin för Windows 7 Media Center? Hur kan man ändra i Windows 7 Media Center, så att man flytta t.ex Music Browser från ett ställe till annat ställe?
  5. Om man börjar använda sig av DHCP angånde nätverksskrivarna, så blir man väl ändå tvungen att skapa en port med den ipadressen, som DHCP ger åt själva skrivaren, när man skapar drivrutinen. Vad är då vitsen med att använda sig DHCP? Eller har jag förstått det helt fel?
  6. Tack för tipset! Är det möjligt att ändra båda dns ip adresserna samtidigt på samma sätt, som ditt exempel nedanför?
  7. Finns det någon automatisk möjlighet att uppdatera dns server ip-adresserna angående datorns nätverkinställningar för flera datorer samtidigt?
  8. Detta låter som en bra lösning! Kommer datorn att startas om automatisk eller måste man starta om den manuellt?
  9. Kan man från en dator ändra en annan dators namn i Active Directory utan vara uppkopplad till den datorn via typ Remote Desktop?
  10. Finns det något sätt eller program typ nåt liknande som Winzip som tar med även mappars rättigheter för olika användare? Tanken är att överföra antal mappar från en dator till en annan datorn, så att också rättigheterna följer med.
  11. Ursäkta, glömde bort att nämna! Mappen skall synkroniseras mot en yttre hårddisk, som är kopplad via USB-porten!
  12. Av en viss mapp och dens innehåll! Är det möjligt?
  13. Har inte Windows någon inbyggd synkronisering, som utförs antingen när man loggar in eller loggar ut från datorn? Eller har jag helt fel?
  14. Kommer Windows 7 att ha support för usb 3.0?
×
×
  • Skapa nytt...