Gå till innehåll

Eriksson_S

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Eriksson_S

  1. Hej, kan man lägga till snygga design klockor på skrivbordet på XP så som man kan med Windows 7 ? och vart hämtar man de ? Tack.
  2. Hmm konstigt när jag klicka på sök efter uppdatering så hittar den inte några nya uppdateringar som släpptes 19 eller 20 novemember ? någon som vet varför ?
  3. Hej. Tänkte fråga om det är tillräckligt med 2GB RAM och 1.8 Ghz Intel och det är vanlig Intel och INTE DUAL CORE .... Räcker detta för att Windows 7 ska kunna köras rätt snabbt och smidigt ? eller blir det lite tröggt med 2GB-RAM och 1.8Ghz ? Windows7 ULTIMATE alltså. Och en annan fråga är Win7 home och Professional lättare/snabbare än Ultimate ?
  4. nej det handlade inte om att aktivera windows 7 alls , för det hade jag redan gjort , det var en helt enkel sak. hejdå hörs imorgon.
  5. Jag fixade det, utan att behöva ens sätta i CD.n eller formatera om eller återställning eller inget utav det alla ni PROFESSIONALS har sagt o rådat mig att göra, det var mycket enklare än jag trodde och jag visste att man inte behöver formatera och trixa o fixa och hålla på i timmar bara för ett sådan problem, fixade det på ungefär 4 - 5 min... Tack och hej amatö**r
  6. Men det handlar inte om det här, jag gjorde ett nytt installation och gamla windowxp filerna sparades i en mapp , detta händer till alla, det är inte det som orsakar det problem som jag har. Någon kunnig som vet/kan hur man fixar problemet ? tack.
  7. Ingen som vet ett sätt eller har läst på någon engelsk forum hur man gör att åtgärda mitt problem som jag skrivit ? hoppas någon vet hur man fixar det ? tack.
  8. ja det fick jag med men inte tom utan windows old med xp filer och grejer , ingen som vet hur man ska fixa detta så jag kan öppna kontrollpanelen och min dator o så?
  9. Det var en CLEAN install men det frågade mig om jag ville spara OLD.windows mappen som var xp då. jag tror inte man behöver formatera hela utan det går att hitta en lösning, hoppas någon kan visa mig hur , tack,
  10. kan inte mena allvar att bara pga en sån här liten problem ska man behöva formatera om hela sk*** igen, jag gjorde det igår kväll, och läste någonstans på engelska att man ej behöver formatera utan bara lägga till o ändra lite filer och inställningar så ska det fixa sig tar kanske 10 min istället för formatera. Ingen som vet hur man åtgärdar detta problem utan att behöva formatera igen? tack.
  11. ja men jag hade XP och det lämnade kvar OLD.map XP alltså, men går det inte fixa detta problem med någon slags tool eller att hämta windows updates från någon annan stans än windows update hemsida för jag kommer inte åt knappen ? det måste väl gå o fixa detta problem utan att behöva formatera eller så ? tack.
  12. Det är det jag har gjort en clean install. snälla någon som vet hur man åtgärdar detta problem? ´ allt funkar förutom det där: kan gå in på vissa grejer men inte på knappen windows update och kontrollpanelen på START.
  13. Hejsan. Installerat windows 7 Ultimate på min HP dator och när jag installerade så sparade jag windows.OLD mappen och detta kanske har orsakat problem för nu kan jag inte öppna kontroll-panelen eller de mesta. Hjälp snälla här är några bilder:
×
×
  • Skapa nytt...