Gå till innehåll

Karin Johansson

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Allt postat av Karin Johansson

  1. tack ska försöka se vad jag kan göra, 1 januari 2010 nu ;P:)
  2. Hej, jag har xp på C:\ och ska installera windows 7 på D:\ men när jag installerat och jag hämtar alla uppdateringar och drivrutiner för nätverkskortet och för garfik och allt annat för windows 7 vart installerar man de då? på C:\ eller på D:\ ? för en vän till mig har samma sak xp på C och Win7 på D men han säger att den ej frågar honom vart uppdateringarna från windows update ska installeras utan de installeras automatiskt men vet ej om det spelar någon roll att de installeras på C eller D, och samma sak med drivrutiner för nätverkskort, grafik etc, vart ska man installera de nånstans på D: ? men det frågar inte utan bara installeras automatsikt så jag förstår ej det här,? tack.
  3. såg att det inte bara gäller tv kanaler utan mycket mer än spel och tv kanaler , i början om man klickar på den rutan med små bilder som kommer fram, då hittar man massor med annat coolt.
  4. Varför släpper inte Microsoft en uppdatering till windows 7 ang detta? så att alla kan välja, för det bästa av allt är VAL, du gör som du vill om du vill ha classic eller som det är nu. Ingen som skrivit till microsoft om detta ?
  5. 2.2 dual core INTEL 2 GB RAM
  6. jo visste detta är en jätte bra idé men jag använde denna program och den tröggade upp Windows7 ännu mer, synd att man ej kan ändra start program panelen via registry eller kontrollpanelen på Windows 7 utan att behöva använda program, eller går det kanske ?
  7. å men orka , det finns juh alla de här bara genom gå in på deras hemsida och kolla på nätet även med win98 , xp, och vista.... =)
  8. Vista är helt värdelös, jag förstår dig =) ... byt till XP medans du fortfarande kan =) XP = bäst , snabbast , lättast att använda och super - helt enkelt =)
  9. det ska finnas program så att man kan fixa start all program så dyket alla program up som i CLASSIC för det är jätte jätte många som klagar på windows 7 alla program, de vill ha och se normalt alla program som på vista eller xp, men kommer inte ihåg vad programmet hette....
  10. neejj du det där var inget lätt, vadå stickan bootbar , hmm och 100 MB fil var det, vet ingen hur man gör detta enkelt med ett program och som kanske kan visa mig här lite snabbt snälla ? som sagt både jag och systern är väldigt amatöra när det gäller det här, jag vill att någon som har lyckats med det kan kanske visa eller säga hur. tack.
  11. Ja men den har jag testat Norton Magic Partition , men snälla jag vill ha svar från de lite mer professionela som har testat och vet att man kan göra det med ett program som är väldig enkel. och det finns knappt några bilder eller annat har flyttat till D: som är 70 GB.. Tackar.
  12. det spelar ingen roll hur man gör för man kan juh inte flytta XP filerna som är använda på datorn, så hur man än gör så sparar Windows7 ditt XP i en gammal mapp i \Windows mappen och den kan du ta bort efter du installerat windows7 enkelt.
  13. Hej min systers hårddisk är full hon har kvar bara någon MB kvar på 6Gb men på den andra delen av hårddisken så har hon 70 GB och den är 1 hårddisk men den är delad, har provat med de flesta program men de är så svåra och jag är inte så pro utan lite amatör när det gäller just det här, jag ville ha 20 GB av 70 men den skapade en ny hård disk och inte RESIZE från 70 till 6GB, så snälla är det någon som vet en bra jätte-lätt program som kan fixa det här problemet? för hennes hårddisk är full och datorn stänger av sig självt och den är så varm.. Tack,
  14. wow ska man vänta så länge för att de ska fixa alla buggar och skydda windows 7 ? i nästan ett halvt år , hm :|)
  15. Jaha men vart kan jag ladda SP1 för Windows 7 då? och x64 finns det även för x86 ?
  16. men får man inte alla de här via windows update på windows 7 ?
  17. Ju det gör jag med har både win7 och XP men som sagt winXP rullar på snabbare, bättre och lättare än windows7 absolut ja, jag tycker Windows7 ser nästan likadan ut som Vista och går lika tröggt som Vista. Windows7 krånglig , för många onödiga funktioner och den går absolut INTE lika snabbt som XP, för exempel om du har bara 1 GB RAM och 1 - 1.* Ghz så kan du fortfarande använda XP och det går snabbt o bra , men du kan använda Windows7 men då går det för tröggt o slö o inte alls lika snabbt som XP . Enligt de flesta så är XP det bästa operativ systemet , och många kommer fortsätta använda det , speciellt nu när man får höra att de tänker fortsätta med XP i 5 år till ungefär till 2014.
  18. Nää tack provade windows 7 och det var EXAKT som Vista , bara det att vissa envisa folk inte vill erkänna , lika tröggt och lika dålig. Jag älskar XP och det gör de flesta där ute med tror jag , den går snabbt den är enkel och den är både bättre än Vista och absolut bättre än Windows7 , kanske windows7 RTM var även bättre än den riktiga officiella windows 7, Så min fråga är hur länge kommer Microsoft support-a Windows XP ? vissa säger till 2010 andra säger till 2014 ,? hoppas de aldrig slutar support-a XP, för som sagt den är bäst. Ha det.
  19. Hur sätter man på Aero i Windows 7 , hur kan man se att man har den på och använder den? och min andra fråga är alla säger win 7 är så snabb men det går så långsamt hos mig så det inte är klokt finns det något sätt att snabba upp den lite ?
×
×
  • Skapa nytt...