Gå till innehåll

Simonm79

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Simonm79

  1. Yes! Nu fungerar det som det ska! Tappade iofs Power express programmet i CCC men inget att bry sig om egentligen. Tack för hjälpen!
  2. Jag har en acer Aspire 7535G notebook. Jag har satt så att oavsett batteri eller inte så har jag på högsta prestanda. När jag ska använda High performance GPU i ATI Power express så får jag ett meddelande där det står att datorn nu använder Power saving GPU, trots att jag har strömmen i. Såhär ser det ut när jag kollar på bildskärmsupplösningen: http://img691.imageshack.us/img691/6310/3skrmar.png . Som du ser så har jag 3 skärmar: 3:an är den primära bildskärmen som syns på laptopenpp (använder 3200 GPU'n). 2:an är min TV som jag anslöt tillfälligt (Den skärmen använder 4570 GPU'n) Och skärm nr 1 är den osynliga laptop skärmen som också använder 4570 GPU'n. Jag kan välja så att skärm nr 1 blir min primära och så är problemet löst, men när jag gör det så blir skärmen svart. Jag kan inte heller spegla 3:an och 1:an utan bara 1:an och 2:an och då blir TV'n endast den primära. Jäkligt mysko.
  3. Okej, provade den första länken och det fungerade någorlunda. Jag uppdaterade drivrutinen och nu står det att mitt HD 4570 funkar korrekt. Men problemet är att jag kan inte få datorn att byta till den, den funkar bara på externa bildskärmar som jag inte ens har ikopplade. När jag kollar på enhetshanteraren så finns det 2 bildskärmar, en för 3200 och en för 4500. Jag gissar att det är därför det finns en "osynlig" skärm. ( http://img682.imageshack.us/img682/4931/problemy.png ) Min fråga är då hur jag kan få 4500 bildskärmen att användas och inte den andra?
  4. Hej Uppgraderade precis mitt vista till windows 7 home premium(32 bitars) på min acer 7535G laptop. Allt fungerade förutom att mitt grafikkort vägrar använda 4570 chippet utan använder enbart 3200(som ska användas när jag kör med enbart batteri). Jag har sökt runt på internet och hittade folk med samma problem men ingen egentlig lösning. När jag kollar upp grafikkortet i enhetshanteraren så står det i statusrutan: Den här enheten kan inte starta. (Kod 10). Om det finns någon med den minsta susning om hur jag kan lösa detta vore jag väldigt tacksam, är mer eller mindre desperat nu!
×
×
  • Skapa nytt...