Gå till innehåll

ztrodel

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ztrodel

  1. Hallå tänkte fråga en sak, har försökt uppdatera flash men den vägrar uppdatera allt kommer igång och uppdaterar och när jag letar upp flash i kontrollpanelen så visar den senaste versionen men när jag gör en version check hos adobe så visar den den gamla versionen, så min fråga är är flash uppdaterad eller inte? Installerar via firefox förresten.
  2. Tack för tipset funkade inte men gjorde däremot datorn märkbart snabbare. Testade att installera thunderbird igen och sedan avinstallera det verkar ha funkat. Tack till alla.
  3. Tackar! Testade funkade dessvärre inte.
  4. Hej jag är ny här och har letat igenom forumet men inte hittat något som hjälpt. För ungefär 3-4 dagar sen prövade jag Mozilla Thunderbird men hade ingen användning för det så jag avinstallerade det, nu har helt plötsligt Thunderbird ikonen ersatt dokument ikonen jag har testat att återställa ikoner i kontrollpanelen och högerklicka och byt ikon men det funkar inte. Hade en gång samma problem på den stationära (XP) men det försvann av sig självt efter ungefär en till två veckor. Någon som har några förslag hur jag kan fixa det. Är tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...