Gå till innehåll

skummis

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av skummis

  1. Jag gjorde det innan jag tog till denna åtgärden faktiskt. Och fick roligt nog länkarna från din sida När jag googlade problemet första gången kom det nämligen upp en tråd på idg där du hade skrivit.
  2. Lyckades fixa fram den riktiga installationsskivan och gjorde en reparationsinstallation och YES det funkade. Ikoner och startmeny är tillbaka igen. Tack för snabba svar.
  3. Skulle behöva lite hjälp med att få tillbaka startmeny och ikonerna på skrivbordet som har försvunnit. Efter lite googlande så stod det klart att jag skulle starta eller starta om explorer.exe. Den är startad och det hjälper inte att avbryta den och starta om den heller. Ingenting förutom bakgrundsbilden dyker alltså upp när man loggat in på användaren (har bara en användare). kan få fram aktivitetshanteraren genom ctrl alt del och därigenom starta lite processer. Har tex. kört virusscan och regclean och sånt. Man kan tom. starta IE och surfa men som sagt inga ikoner osv. Datorn går att starta i felsäkert läge och då kommer det ikoner som det ska. Tänkte testa att se om det gick att reparera windows men har inte rätta skivan här så det funkade inte. Har även testat systemåterställning och det hjälpte inte heller. Några ideer? Vore fint om man slapp installera hela datorn för man är juh lite lat (har startat om många många gånger och även väntat länge både inloggad och innan jag loggat in men inget av det hjälper heller)
×
×
  • Skapa nytt...