Gå till innehåll

Adis112

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Adis112

  1. gjorde dom du sa. fungerade utan problem. tack så mkt !! ado
  2. skivan är bränd korrekt. eftersom skivan har fungerat utmärkt på andras datorer. japp, han har laddat ner den. men endast för test någon vecka. så då är det dålig dvd drive?
  3. hej, min kompis ville installera men under installationen poppar en ruta upp där det står "det gick inte att visa avbildningarna som finns för installationen" lite konstigt. ungefär samma problem som denna killen .hur ska han ta sig till? va kan han göra ? mvh ado
  4. jag har nu testat och det fungerade inte. helt svart...
  5. ja jag har en till dator i mitt rum.. hur ska jag veta om moderkortet stödjer det grafikkort ja har i min dator nu?
  6. japp, gjorde det igår. dammade av den lite. satte tillbaka den, men inget hände...
  7. Hej igen, jag har nu prövat med allt de ni har sagt och inget av det fungerar, så grafikkortet är sönder eller finns det ngn mer jag kan pröva?
  8. Tack för eran svar, jag ska testa det ni sa imorgon. Jag återkommer imorgon. mvh adis
  9. det är en hp m7740.sc tre år gammal snart. inte rört något där inne, verken bytat eller ngt annat. men testade tidigare idag att koppla skärmen till de inbyggda grafikkortet på moderkortet och det fungerade faktiskt.. så jag drog slutsatsen att g.kortet gått sönder? just nu har jag ATI Radeon X1700SE, om nu ja måste köpa grafikkort, vilket ska jag köpa, jag vill ha ngn liknande för max 500 kr om det går??
  10. Hej. Jag kom en dag hem från skolan och skulle sätta på min dator som vanligt, men då jag tryckte på startknappen så hördes datorn ovanligt högt och på skärmen står det "no input signal". vad kan det bero på, var på datorn kvällen innan, och inget var fel, hände bara plötsligt... är det någon som har någon aning vad det kan vara? mvh adis
×
×
  • Skapa nytt...