Gå till innehåll

Ivana

Medlem
  • Innehållsantal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Ivana

  1. Konstigt då att de fungerar när jag kör 32 bitars. Sedan fungerar de kanon ett och ett då jag kör 64 bitars. men inte tillsammans. Kan inte vara fel minnen!
  2. Ja, då fungerar det att starta upp.Fungerar även om jag kör i felsäkert läge, med både gamla (2x1 gb 667 mhz) och med de nya (2x2 gb 800 mhz) Men för att köra normal start så funkar det bara med de gamla.
  3. Inte samma beteckning. Måste det vara exakt? Har fortfarande inte fått svar på frågan varför 32 bitars installationen klarar av minnena. Då borde det inte vara problem med 64 bitars!??
  4. Jo, men de två nya kingston som jag köpte är ju likadana och jag får samma problem när jag bara kör med de två. (4gb summa)
  5. Jag får fan inte det att funka som jag vill. Bios hittar de nya minnena, och startar jag datorn i felsäkert läge så hoppar det igång och kollar jag då systemegenskaper så är allt minne där som det ska. Men hur får jag igång det med vanlig uppstart. Windows 7 ultimate 64 bit. (Satt tidigare 2x1 gb ram i 667 mhz, har satt i 2X2 gb ram 800 mhz) Allt fungerade som sagt helt riktigt i 32 bitars versionen förutom då att man naturligtvis bara utnyttjar 3 gb minne.
  6. Hej! Detta löste problemet med installationen. Tack för det!! Men så fort jag sätter i de nya minnena så stannar datorn upp i uppstarten. Trots att allt fungerade med 32 bitars. Nått mer jag behöver tänka på??
  7. Jag har testat med två skivor varav den ena är originalskiva. (licens från jobbet) så det bör inte vara det. Jaja, jag slänger med datorn i bilen och lämnar in den nånstans så får nån betalt för att fixa detta. Orkar inte krångla när man inte begriper nått!!
  8. Jag är väl inte så smart. Finns det inget bios till min Aspire 5100?? =) Nåväl, sover nu. Om någon annan har några ideer och kan förklara för mig, skriv gärna.
  9. Men min dator är INTE aspire 5100. utan aspire M5100, en stationär!!! Du länkar ju hela tiden till en laptop ju!!! Är det samma procedur för denna? det är väl inte ens samma bios?
  10. Tack för att du tar dig tid, för mig, men kan du försöka förklara var hittar jag fil för uppdatering av bios och hur går jag tillväga för att göra denna uppdatering sedan. Tänk på att jag är blond när du skriver! =) För övrigt så är det INTE en laptop!!!! Det är en stationär!!! aspire M5100
  11. Har du kollat med acer aspire M5100 verkligen? Den ska stödja 64 bitars.
  12. Det fungerade ju kanon med 32 bitars av windows 7. Har du någon bra "steg för steg" instruktion hur man uppdaterar bios? Jag tror jag har uppdaterat, men vet inte om jag gjorde rätt. Är ju en rejäl amatör
  13. Hej! Jag har en Acer Aspire m5100 (stationär) med en AMD athlon 5600 processor. (ska klara 64 bit) . Jag installerade 32 bit versionen utan probem, allt fungerade riktigt bra. men då jag köpte extra ram minne ville jag köra in 64 bitars. Problemet är att jag inte får det att fungera med installationen. Allt är som det ska fram till att det ska startas om 2a gången. d.v.s när det står att installionen slutförs. Då innan omstart så blir skärmen svart och ett blinkande streck i övre vänstra hörnet är det enda som händer i cirka 20 min. (lät det gå) Sedan startar datorn om, och det vanliga"windows startar" meddelandet kommer upp. Och där blir det stopp. Inget händer. Måste starta om. Har försökt flera gånger, men samma resultat. INstallerade om 32 bitars igen och det fungerar. VARFÖR FUNKAR INTE 64 BITARS???? Den som hjälper mig lösa problemet får ett valfritt belopp insatt på sitt konto!! (valfritt för mig vill säga!)
×
×
  • Skapa nytt...