Gå till innehåll

Newman

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Newman

  1. Newman

    MSG fil

    Uppenbarligen är det vara oklart. Gissningar hjälper inte mycket. Detta borde väl vara ett problem som många fått? Vad är "anteckningar"?
  2. Newman

    bort med msn

    Har haft problem med att öppna Firefox. Det verkade som att det redan var öppet men låg osynligt någonstans ( Nej, det var inte igång enl. aktivitetshanteraren) Gick i alla fall inte att öppna annat än efter omstart. Fast jag försökte få in Firefox addressen så startade msn och därifrån fick jag öppna Firefox. Nu verkar det som att jag fått till det på något sätt, men saken är den: jag hatar msn:s sida och vill inte se den. Kan man få bort msn på något sätt?
  3. Jaså! och vad är att rekommendera?
  4. Hoppsan här skrev vi samtidigt! VLC var det ja!
  5. Uppdatering: Lilla frun har stökat med detta problem under dagen, laddat ner några olika filmvisare. Nu fungerar det med VLC 1.0.3 Bra iof men jag vet förstås inte varför, men man för väl vara nöjd på långt. F.ö. har jag en känsla av att ni jobbar med texten på annat vis men jag fattar inte hur???
  6. Min filmmapp är flyttad från Vista-datorn till Windows7-datorn. Nu hittar inte inte filmen och textfilen inte varandra som förut. Varför då??
×
×
  • Skapa nytt...