AdeO

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av AdeO

  1. Ominstallation (recovery-skivorna istället för F11) har löst mitt problem. Har fått in både SP2 och allt som windows update föreslagit utan några som helst problem. Tack för ert engagemang i mitt problem. Jag har lärt mig en hel del nytt på vägen.
  2. När jag sökte på en av felkoderna jag fått hittade jag till en sida (http://technet.microsoft.com/sv-se/library/cc732334(WS.10).aspx) som pratar om Windows Update-loggen och CBS-loggen. Började läsa dessa loggar och får intrycket av att det kanske kan vara något problem med SP1-installationen. Om jag fattat det rätt fanns SP1 redan installerat på datorn när vi köpte den förra hösten. Det grundar jag på att när jag nyligen (början av december) gjort en systemåterställning, säger system-informationen att SP1 är installerat men den finns inte med i Windows Update över installerade uppdateringar.
  3. Har nu också testat att installera med UAC avstängd. Funkade tyvärr inte. Laddade även ned den version av SP2 som "work" refererat till. Det såg ut som det vara samma som jag redan laddat ned men jag provade den ändå. Det funkade tyvär inte heller.
  4. Tack för tipsen. Nu har jag provat att installera SP2 både enligt beskrivningen för "Clean boot" och i felsäkert läge, men det har inte fungerat. Får fortfarande felkoden 800F081F. Har också precis lagt ett support-ärende på länken ovan så får vi se vad de kan komma upp med.
  5. Har också samma problem. Har kört det rekommenderade uppdateringen och när jag tittar i log-filen står det "CSI Missing Deployment Key" på 186 rader, i övrigt verkar det OK. Hittar inte den felbeskrivningen på sidan där jag tankade ned tillägget. Har gjort en sökning på felbeskrivningen också på microsoft-sidorna men hittar inte någonstans vad det kan stå för. Någon som har en ledtråd?