Gå till innehåll

Marjon

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Marjon

  1. När jag byter bakgrundsbilden på skrivbordet (Windows 7 home Premium) går det bra ända fram tills jag startar om datorn. Då kommer ursprungsbakgrundsbilden tillbaka. Det är en Asus bärbar.
  2. Marjon

    HDMI - TV

    Det är ett geforce grafikkort i datorn. Dock finns det digitalt hdmi-ljud i den. Så det ska gå att få ljud via hdmi-kontakten.
  3. Marjon

    HDMI - TV

    Har testat det.
  4. Marjon

    HDMI - TV

    Har en Asus X64VG-JX008V med ett inbyggd HDMI-kontakt. Den har digital ljud för HDMI så det ska finnas ljud. Dock får jag inte något ljud när jag kopplar in den mot TV:n. Bilden blir bra i övrigt.
  5. Det har löst sig. Det var brandväggen som blockerade i xp-datorn.
  6. Det är en HP Photosmart C4280 som är utdelad i en stationär XP-dator. XP-datorn är ansluten via kabel, den som ska använda skrivaren via nätverket är en bärbar som är trådlöst ansluten med Windows 7.
  7. Har försökt installera en skrivare via nätverket som idag är installerad i en dator med Windows XP Pro. Ska installera den i en ny dator med Windows 7 home premium. Har efter mycket möda fått den att hitta skrivaren (om jag anger ip-adressen) men jag får den inte att skriva ut. Borde vara något med nätverksinställningarna.
×
×
  • Skapa nytt...