Gå till innehåll

mediawick

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Om mediawick

  • Födelsedag 1990-11-07

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

mediawick's Achievements

(1/8)

  1. Ja jag hade faktiskt tänkt bya till firefox så det passar juh utmärkt (; Tack så mycket för alla svar.
  2. Ja!! Det var de jag tänkte på ..Men äre virus så skaffar jag nog inte det =P . Men det skulle vara kul att ha någon form av färg eller bild där..ingen som har något tips på vart man kan hitta det?
  3. Det är internet explorer.. ;O...
  4. mediawick

    Bakgrundsbild.

    Tjo, någon som vet hur man fixar en bakgrundsbild precis nedanför där man skriver in www.blalbla.com? En poalare till mig hade det förut har jag för mig, en bakgrundsbild på webbläsarn istället för bara grått.. Det är svårt att förklara hur jag menar =P Men man ska alltså kunna ha en bakgrundsbild där istället för den gråa färgen. Tacksam för svar (:
  5. Teodor, Jag kan inte trycka upp program överhuvudtaget nästan, så varje gång jag försöker så försvinner det på en gång sen kommer Security tool upp. Cecilia, jag skulle verkligen uppskatta hjälp att formatera om datorn. Jag vet ändå inte hur många av mina program som kanske är infekterade, och det är lika bra att rensa bort skiten från datorn (; .
  6. Tjoo, nu är det nämligen så att jag har fått en Trojan på min dator, Security tool virus. Och jag har sökt på nätet där man kan ladda ner ett program för ett visst antal pengar som tar bort detta virus, men det känns inte helt säkert så jag formaterar hellre om datorn. Osmart som jag är så gjorde jag ingen backup skiva när jag köpte datorn men jag har lånat en annan, men när jag ska formatera den så går det inte för viruset (security tool) hindrar mig från att gå vidare. Så min fråga är, hur går jag till väga nu ? :S.. Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...