Sehnsucht

Medlem
 • Innehållsantal

  162
 • Gick med

 • Besökte senast

1 följare

Om Sehnsucht

 • Rank

Kontaktmetoder

 • MSN
  mikaelhansson@live.se

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Jag har en xp dator som jag vill ansluta till mitt nätverk. Vill att den skall kunna läsa filer och musik b la som är ansluten till min w7 dator med en extern hd. hur gör jag detta?
 2. hur kollar man på t ex youtube med denna ie9? det kommer bara upp att man måste installera senaste flash player. trodde att allt skulle vara inbyggt i denna versionen?
 3. Kan någon förklara varför det skall ta flera timmar att uppdatera "mediebiblioteket"?? Sämre skit får man leta efter.Snacka om icke-användarvänligt program. Datorn segar också ner när det skall hållas på att uppdateras.
 4. Nej,jag hittar inte. Såhär ser det ut i min dator(se bifogad fil).
 5. Jag har en vpn anslutning under "Fjärranslutning och vpn" som jag vill ta bort. Hur gör jag det?
 6. nej,däremot ett icke-användarvänligt program tillverkat av samma företag som släpper icke-användarvänliga webläsare.
 7. Det var ju så att jag skulle kolla på videoklipp som jag spelat in med kameran,och då var det bara mp som klarade av att spela upp klippen korrekt. men varför håller det på att uppdatera sig så länge??
 8. vet inte,har inte testat. försöker undvika ie8 så mycket jag kan till ie9 släpps. vet någon när den kommer ut? jag har ju läst en massa inlägg här om hur ie8 krånglar,så jag vet att jag inte är ensam. vet flera andra personer jag känner med som upplever samma problem. brukar alltid rekommendera andra som skaffat dator eller frågar om hjälp att ta bort ie8 och lägga in t ex Opera istället.
 9. ja,det gör det.igår skulle jag kolla på film genom dvdspelaren i datorn.det laggade väldigt mycket p ga detta. jag vill själv kunna välja när sådana här saker skall startas,inte att det är inbyggt från början. vart stänger man av den automatiska uppdateringen?
 10. Varför tar det så lång tid för MP12 att uppdatera sig? Så fort man startar en mp3 fil eller skall kolla på en film så skall det hållas på att uppdateras. Går detta att stänga av,så man SJÄLV kan bestämma när datorn skall slöas ner för en mindre evighet?? Kan ju inte direkt påstå att pyttemjuk tillverkar de mest användarvänliga programmen i världen. Skämtsamt brukar jag säga att vill man ha en hjärtinfarkt så är det bara att sätta på en dator med bara pyttemjuk program.
 11. Varje gång man startar IE8 så kommer det upp ett felmeddelande(se bif.bild). Inte för att jag använder IE8,men det kan ju vara kul att veta vad det beror på? Varje gång den skall startas,så jobbar den blåa cirkeln i evigheter,sedan kommer felmeddelandet upp. Hoppas verkligen att kommande IE9 är ljusår bättre,för IE8 suger verkligen. p.s.synd man inte får svära här,för då hade resten av skrivutrymmet handlat om hur j*/+&%a värdelös denna "webbläsaren" är.
 12. Skall bränna ett lass med dvd skivor i senaste Nero 10 MS. Tänkte det skulle vara trevligt med lite menyer,annat textsnitt osv.... Men hittar inte vart man gör detta. Vill alltså kunna välja olika bakgrunder,text och lite sånt som visas när man skall spela upp den. Någon som vet?