Gå till innehåll

bom

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

bom's Achievements

(1/8)

  1. Tack för råden! Har kört båda men utan positivt resultat.
  2. Har problem ned de här enheterna i enhetshanteraren (v.g. se bild). Får också beskedet att " Den här enheten kan inte starta. (Kod 10)" Jag har försökt uppdatera drivrutinerna, men resultatet blir det samma. Tacksam för en lösning!
  3. bom

    Systemavbildning

    Måste en systemavbildning göras på en enhet som är helt fri från övriga filer eller kan man skapa en mapp på en hårddisk som redan innehåller andra mappar och exempelvis ge den namnet "säkerhetskopia" och där placera systemavbildningen? Tacksam för synpunkter
  4. Hej alla! Installerade Windows 7 Ultimate X 64 för 3 veckor sedan och har haft en fungerande tillförlitlighetsövervakare respektive tillförlitlighetshistorik (dvs det diagram som ger ett fortlöpande index av Windows stabilitet). Denna har nu upphört att fungera och genererar inget index. Har försökt med systemåterställning utan positivt resultat. Misstänker, att felet ev.är beroende av någon eller några av Wndows tjänster. Vore tacksam om någon kunde ge mig upplysning om vilken eller vilka tjänster som tillförlitlighetsövervakaren respektive tillförlitlighetshistoriken är beroende av och hur de skall konfigureras.
×
×
  • Skapa nytt...