Gå till innehåll

Stromoren

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Stromoren

  1. Ok, Verkar vara brandväggen... Jag har F-secure på alla maskiner. Jag har följt F-secures instruktion för nätverk men det är först om jag helt stänger av brandväggen som jag kommer fram... Tack för hjälpen !
  2. Jag har skapat hemgruppen på min "svenska" maskin. Ingen av de andra kan ansluta då jag följer instruktionen. Det blir en "timeout" och systemet kraschar på den maskin som försöker ansluta. Det går heller inte att komma åt delade skrivare eller mappar "utanför" hemgruppen...
  3. Jag har fyra maskiner med w7 home premium i nätverk hemma men lyckas inte få dessa att fungera i nätverk. Tre maskiner har ett engelskt operativ och en har svenskt. Går det inte att få dessa att fungera tillsammans?
  4. Hej! Har efter mycket problem lyckats uppgradera en XP maskin till Win 7. När jag glad i hågen skulle återställa filer från den andra hårddisken så konstaterar jag att Win 7 inte har satt någon enhetsbeteckning och jag kan inte komma åt disken. Den finns i enhetshanteraren men saknar enhetsbeteckning. Jag hittar heller inte administrationsverktyget som man i XP kunde använda att byta enhetsbeteckning... Engelsk version av Home Premium. Tacksam för tips!
×
×
  • Skapa nytt...